Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

SUKOB NA VIRU 41-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, protiv 49-godišnjaka podignuta kaznena prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda

19.04.2019. 11:33
SUKOB NA VIRU 41-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, protiv 49-godišnjaka podignuta kaznena prijava  za  nanošenje teških tjelesnih ozljeda


Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli kriminalističko istraživanje nad dvije osobe koje se sumnjiče za kaznena djela teška tjelesna ozljeda i oštećenje tuđe stvari.
Naime, u srijedu, 17. travnja oko 20,30 sati u Viru došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba u kojem su sudjelovale dvije muške osobe u dobi od 49 i 69 godina, kojom prilikom je 69-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.
U verbalni i fizički sukob su se tada umiješale tri muške osobe u dobi od 34, 24 i 41 godinu. Tom prilikom je 41-godišnjak vozilom lakše ozlijedio 24-godišnjaka dok je palicom udario 34-godišnjaka i tom prilikom ga lakše ozlijedio nakon čega je i oštetio njegovo vozilo, a potom se udaljio s mjesta događaja.
Od strane policijskih službenika 41-godišnjak i 49-godišnjak dovedeni su u službene prostorije policije, te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje.
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem 41-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu zbog dva kaznena djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i kaznenog djela oštećenje tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ protiv 49-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.