Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Arsenal u duhu njujorških kabareta

18.05.2011. 22:00
Arsenal u duhu njujorških kabareta


Zadarska pjevačica haićanskih korijena Martine Thomas sutra u Zadar ponovo dovodi atmosferu njujorških kabareta. U 22 sata u Arsenalu na programu je drugi show “Martine presents” – večer ispunjena glazbom, plesom i humorom. Martine će ponovo biti “domaćica” showa koji je prvi put održan prije nešto više od mjesec i pol dana, kada je najveći zadarski multimedijalni centar odzvanjao u ritmovima poznatih svjetskih evergrenna u njenoj maestralnoj interpretaciji.
 Odrasla u New Yorku Martine je, dobro upoznata s tamošnjom klupskom scenom, Zadranima priuštila gotovo dva sata izvrsne live “svirke”, vizualno atraktivno “upakirane” u stilu kabareta. Na pozornici su joj je pridruživali i glazbeno-scenski gosti kako bi zajedno s njom posjetiteljima Arsenala priuštili zabavu za pamćenje. Shodno toj provjerenoj koncepciji i sutra nas očekuje zanimljiv glazbeno-zabavni program.
 Martine će ovaj put pjevati uz poznati jazz sastav Black Coffee, a na repertoaru će biti soul i jazz hitovi Elle Fitzgerald, Stevie Wondera, Erykah Badu i drugih. Program će uključivati i nastupe dviju natjecateljica hrvatskog izdanja showa „Supertalent”, nastup plesačice indijskog tradicionalnog plesa Devi Rani Najev te akrobatske plesačice na svili Xiomare Ratković. Kratkim komičnim komadom, pak, zabavit će nas i glumci Miro Pucar i Josip Mihatov. Zadovoljna zbog izvrsnih kritika za svoj prošli show, Martine obećaje da ni ovaj put neće razočarati posjetitelje Arsenala.
– Uvjerena sam da ćemo se i ovaj put dobro zabaviti, da ćemo svi zajedno barem na jednu večer doživjeti i u Zadru dobrom glazbom i erotikom nabijenom atmosferu noćnih kabaret  klubova mog rodnog  New Yorka, poručuje Martine. Ulaznice za show mogu se kupiti u Arsenalu i  cafe galeriji Đina po cijeni od 40 kuna.  Posjetitelji programa kupnjom ulaznice sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade nekoliko sponzora događanja.