Mladež HDZ-a Paga osudila ispisivanje grafita

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 

Mladeži HDZ-a grada Paga oštro osuđuje ispisivanje grafita koje se dogodilo u Pagu na javnim zgradama i spomenicima dana 16. svibnja 2017. godine.

- Taj čin smatramo nedoličnim, štetnim i krajnje opasnim jer se dogodio u predizborno vrijeme te je iskorišten za bezočan napad na mladež HDZ-a grada Paga. Ne raspolažemo nikakvim službenim informacijama o tom nemilom događaju, ali iz razgovora koji se vode na paškim trgovima, ulicama i kafićima možemo zaključiti samo jedno - cilj svih tih razgovora u kojima se spominje mladež HDZ-a kao organizator ili suorganizator ili čak počinitelj služi za diskretitiranje najjače političke stranke u Pagu, a što nas navodi na ozbiljno razmišljanje o mogućim naručiteljima ispisivanja grafita. Naime, navodno je za sve osumnjičen jedan član HDZ-a, premda ne postoji niti jedan dokaz da je on to doista i učinio. Čvrsto i odlučno stojimo uz našeg člana dokle god se u zakonskom postupku, i pravomoćne presude nadležnog suda ne odluči drugačije. Duboko smo zabrinuti činjenicom što postoje informacije, za sada na razini mjesnih ćakula, kako je organizator ispisivanja grafita jedna politička opcija u Pagu kojoj je HDZ očito najveća prepreka za dolazak na vlast. Kako se ta politička opcija i dosada služila nizom nezakonitih radnji imamo razloga za duboku sumnju, pa čak i uvjerenje da su upravo oni sve naručili radi diskreditacije HDZ-a. Zanimljivo je da je upravo ta politička opcija svoje plakate polijepila ne prije, nego nakon ispisivanja grafita i bila je jedina takva od svih koji sudjeluju u predizbornoj kampanji. Mladež HDZ-a će provesti vlastitu istragu u svojim redovima, ali ćemo je proširiti i na tu političku opciju i tako ćemo dokazati da HDZ nije ni na koji način povezan sa grafitima, a nadamo se da ćemo dokazat i moguću kriminalnu djelatnost te jedne spomenute političke opcije, navodi se u priopćenju mladeži HDZ-a Grada Paga.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno