U Zadru s radom kreće prva katolička osnovna škola, roditelji pozvani na predupis

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
KOŠ Ivo Mašina
Autor: 
Tim povodom, privremeni ravnatelj te škole don Roland Jelić, u petak 18. svibnja uputio je dopis u kojem poziva zainteresirane roditelje da izvrše predupis djece za pohađanje Katoličke osnovne škole Ivo Mašina
Škola će sjelovati u okviru sjemeništa Zmajević

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić utemeljio je katoličku osnovnu školu u Zadarskoj nadbiskupiji. Katolička osnovna škola "Ivo Mašina" počinje od jeseni djelovati u Zadru, u novoj školskoj god. 2018./2019. prvi razred te škole djeca će pohađati u učionici zgrade Nadbiskupskog sjemeništa 'Zmajević' u Zadru.

Tim povodom, privremeni ravnatelj te škole don Roland Jelić, u petak 18. svibnja uputio je dopis u kojem poziva zainteresirane roditelje da izvrše predupis djece za pohađanje Katoličke osnovne škole Ivo Mašina. 

„Poštovani roditelji! Zadarska nadbiskupija je donijela Odluku o osnivanju Katoličke osnovne škole „Ivo Mašina", sa sjedištem u Zadru, Trg sv. Stošije 2. Uz dobivenu svu dokumentaciju od nadležnog Ministarstva znanosti i obrazovanja, raspisuje predupis djece u I. razred školske godine 2018./19. Obavještavamo sve roditelje čija su djeca obvezna pohađati prvi razred u šk. god. 2018./19. da obave predupis svog djeteta u prostoru škole, Trg sv. Stošije 2. Pravo predupisa u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2018./19. imaju djeca koja do 1. travnja 2018. navršavaju šest godina života. Predupis će se obavljati od 23. svibnja do 25. svibnja 2018. g. od 9 do 12 sati i od 15 do 18 sati. Roditelji na predupis trebaju donijeti OIB djeteta. O svim predradnjama koje će trebati obaviti za upis, kao i svim potrebnim informacijama bit će obaviješteni prilikom predupisa", kaže se u dopisu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)