Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Petorica Zadrana u “A” reprezentaciji

Autor: Roman Morović

18.06.2009. 22:00
Petorica Zadrana u “A” reprezentaciji

Foto: Zvonko KUCELIN



Na popisu su i dva igrača Zadra Rok Stipčević i Damir Rančić koji su trenutno na pripremama hrvatske B reprezentacije za Mediteranske igre, a od Zadrana tu su još i Marko Popović, Marko Banić, Jakov Vladović, te mladi igrač Cibone Tomislav Zubčić.
Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša objavio je jučer širi popis igrača koji kandidiraju za nastup na Europskom prventvu koje će se od 7. do 20. rujna ove godine održati u Poljskoj. Na popisu su i dva igrača Zadra Rok Stipčević i Damir Rančić koji su trenutno na pripremama hrvatske B reprezentacije za Mediteranske igre, a od Zadrana tu su još i Marko Popović, Marko Banić, Jakov Vladović, te mladi igrač Cibone Tomislav Zubčić.
Osim spomenute šestorke na širem Repešinom popisu nalazi se još 18 igrača: Zoran Planinić (CSKA Moskva), Roko Ukić (Toronto), Marko Tomas (Real Madrid), Damjan Rudež (Union Olimpija), Krešimir Lončar (Uniks Kazan), Sandro Nicević (Benetton), Nikola Vujčić (Olympiakos), Mario Kasun (Efes Pilsen), Damir Markota, Drago Pašalić (Bilbao), Davor Kus, Nikola Prkačin, Marin Rozić (Cibona), Krunoslav Simon, Ante Tomić (Zagreb), Mario Stojić (Menorca), Goran Suton (Michigan State) i Mario Delaš (Split).