Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Beštije odmah počistile smeće i nasule put

18.06.2012. 22:00
Beštije odmah počistile smeće i nasule put


Beštije su još jednom demantirale stereotipne priče o motoristima i pokazali kako se treba odnositi prema prostoru, ali i prema drugima


Unatoč tome što se proteklog vikenda na Puntamici održavao motosusret Motociklističkog kluba Beštije koji je privukao oko 2.000 posjetitelja, kamp je u ponedjeljak bio totalno očišćen. Smeće je bilo skupljeno u kante i odvezeno, a kupači su bez problema uživali u moru i čistom okolišu.
Članovi Beštija su već u nedjelju, iako je susret još uvijek trajao, započeli akciju čišćenja i sve su počistili još istog dana. Uz brojne humanitarne akcije koje su im postale tradicionalne, poput pomoći djeci s posebnim potrebama i darivanjem krvi u Općoj bolnici Zadar, Beštije su još jednom demantirale stereotipne priče o motoristima i pokazali kako se treba odnositi prema prostoru, ali i prema drugima. Uz to što su nakon susreta članovi Beštija očistili prostor, svojim su sredstvima platili kamion koji je tamponirao makadamski put u kampu te je sada olakšan pristup automobilima.