INA i Dogus grupa zadarskoj bolnici donirali 200.000 kuna

Slika korisnika valentinam
Za Odjel ginegologije i opstetricije
Autor: 
Riječ je o vrijednoj donaciji u sveukupnom iznosu od 200 tisuća kuna za nabavu dva porođajna kreveta jer kako je naglasio i župan Božidar Longin zahvaljujući na donaciji - bolnica nije samo mjesto liječenja, već i rađanja novoga života
Marin GOSPIĆ
Riječ je o vrijednoj donaciji u sveukupnom iznosu od 200 tisuća kuna za nabavu dva porođajna kreveta

Zdravstvo nije jeftino, ali je u Hrvatskoj dostupno - svima. Želim još naglasiti kako u zadarskoj bolnici imamo vrhunske liječnike i medicinsko osoblje, ali bolnica nije samo mjesto liječenja. Bolnica je i mjesto rađanja novoga života i stoga me izuzetno veseli što je ova donacija od 200 tisuća kuna najmjenjena upravo Odjelu za ginekologiju i opstetriciju naše bolnice - rekao je zadarski župan Božidar Longin zahvaljujući na vrijednoj donaciji.

Naime, u zadarskoj Općoj bolnici danas je upriličena svečana dodjela donacije koju je uručila INA i Dogus Grupa - svaki po 100 tisuća kuna za nabavu dva porođajna kreveta Odjelu za ginekologiju i opstetriciju zadarske Opće bolnice.

Kako se moglo čuti pri svečanoj dodjeli donacije, INA svake godine priprema donacije za bolnice diljem Hrvatske, a ovom donacijom bolnici u Zadru nastavljena je i suradnja s Dogus Grupom koja je prije toga započela donacijom šibenskoj Općoj bolnici prošloga mjeseca.

- Izuzetno mi je drago što je ova donacija sada, stigla i u zadarsku bolnicu gdje je rođeno i moje dvoje djece. Dakle, nakon donacije šibenskoj bolnici, nastavljamo dobru praksu i u Zadru. Izuzetno smo ponosni i sretni što možemo pomoći Općoj bolnici u nabavci porođajnih kreveta, što smatramo zaista nužnim za sve buduće majke, ali i osoblje bolnice kojima će rad biti olakšan - poručio je tom prigodom, Burak Baykan predsjednik CEO D-Marin Grupe, dok je Zoltan Aldott predsjednik Uprave INE rekao kako mu je izuzetno drago što će njihova donacija budućim majkama barem malo olakšati porođaj i omogućiti im još ugodniju u sigurniju okolinu.

- Vjerujem da će nova oprema biti od pomoći i vrijednom medicinskom osoblju u njihovom svakodnevnom radu. INA je od svog osnutka aktivni član zajednice i podržava važne projekte kad god se za to ukaže prilika. Iz godine u godinu podržavamo rad i razvitak bolnica diljem Hrvatske, a ove godine donirat ćemo sredstva za ukupno osam bolnica - otkrio je predsjednik Uprave INA-e Zoltan Aldott.

Osim župana Božidara Longina, na donaciji se u ime svih zaposlenika zadarske Opće bolnice zahvalio i ravantelj zadarske Opće bolnice dr. Željko Čulina.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno