Gorjela kuća zapovjednika DVD-a Ražanac

Slika korisnika admin
krneza2
Irena JURJEVIĆ
U trenutku izbijanja požara u kući su se nalazili svi ukućani, no na sreću nitko nije ozlijeđen

Jučer oko osam sati ujutro u mjestu Krneza izbio je požar na visokoj prizemnici, koji su zadarski vatrogasci lokalizirali kroz sat vremena. U požaru nema stradalih, no prvi kat kuće gotovo je u potpunosti izgorio, pa se tako od četiri sobe uspjela očuvati tek jedna. Također, tragovi vatre primijećeni su i na potkrovlju kuće, a iako materijalna šteta još nije utvrđena, vjerojatno neće biti riječ o malom iznosu budući da je u požaru gotovo u potpunosti izgorio i cjelokupni namještaj.

Radi se inače o kući u kojoj sa svojim roditeljima i bratom živi zapovjednik tek nedavno osnovanog DVD-a Ražanac, a koji je, vidno potresen, jutros zajedno s ostalim vatrogascima sanirao posljedice požara. Točan uzrok požara još se ne zna, no pretpostavlja se kako je uzrok kvar na električnim instalacijama.

Kako doznajemo od njegovih kolega u operativnom centru zadarske Javne vatrogasne postrojbe, zapovjednik DVD-a Ražanac je upravo te noći, koja je prethodila nesreći, odradio svoju smjenu, došao doma i legao u krevet, da bi potom došlo do tragedije. U trenutku izbijanja požara u kući su se nalazili svi ukućani, no na sreću nitko od njih nije ozlijeđen.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno