Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Titulu najljepše hostese ponijela Tatjana Subotić

Autor: Tanja Kocijančić

18.07.2008. 22:00
Titulu najljepše hostese ponijela Tatjana Subotić


Prvom pratiljom proglašena je Tamara Pinterić iz Donjeg Miholjca, a drugom Valentica Penco iz Savudrije
Jedan od atraktivnijih zabavnih programa koji prate teniski turnir “Croatia Open Umag” je izbor za Miss hostesa u kojem je preksinoć titulu najljepše ponijela Tatjana Subotić iz Osijeka. Prvom pratiljom proglašena je Tamara Pinterić iz Donjeg Miholjca, a drugom Valentica Penco iz Savudrije.
Tatjana, 23-godišnja studentica i buduća liječnica, naglasila je kako joj ovaj posao donosi samo džeparac i da svoju budućnost neće graditi u manekenskim vodama. Okrunjena je i titulom Miss fotogeničnosti i to po ocjeni posebnog žirija sastavljenog od profesionalnih fotografa, tako da će kući ponijeti niz vrijednih sponzorskih nagrada, među kojima povratnu avionsku kartu za Pariz i četverodnevni boravak u umaškom hotelu Sol Coral s pet zvjezdica. Lente su joj predali bivši boksački šampion, a danas poduzetnik Željko Mavrović i direktor turnira Slavko Rasberger. 
Djevojke su se najprije predstavile u svojim službenim radnim odorama, dok su u drugom izlazu pokazale su ležernu sportsku odjeću s kockastim bijelo-crvenim motivima, koju je Hrvatski olimpijski odbor osmislio u suradnji s Magmom za slobodno vrijeme naših predstavnika na predstojećim Olimpijskim igrama u Pekingu. Novost je bila mala škola plesa s Ištvanom Vargom, sudionikom lanjskog showa “Ples sa zvijezdama” koji je hostese podučio plesnim koracima uz zarazne latino ritmove pjesme “La bomba” Rickyja Martina.
U ocjenjivačkom sudu bila su poznata imena iz političkog, gospodarskog, estradnog i glazbenog miljea, među kojima španjolski tenisač Fernando Verdasco, fotograf Lupino, pjevač Sandi Cenov, urednik sportskog programa na HTV-u Bruno Kovačević. Na čelu je opet, kao i svake godine, bio Slaven Letica, jedini koji je zakasnio na priredbu. Ni voditeljice programa, Jelena Buljan i Nikolina Pišek, nisu po ljepoti zaostajale za hostesama. Za glazbeni dio večeri bio je zadužen Sandi Cenov koji je otpjevao nekoliko svojih hitova, praćen pljeskom brojne publike.