Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Moramo biti ozbiljni u svom poslu

Autor: Šime Ćurko

18.07.2013. 22:00
Moramo biti ozbiljni u svom poslu


Protiv Zadra ući ćemo u dosta rotacija i priliku će od prve minute dobiti svi koji su bili na klupi u Luksemburgu – naglasio je Jurčić


Trener Dinama Krunoslav Jurčić najavio je večerašnju utakmicu protiv Zadra. Prenosimo tekst objavljen na službenoj internetskoj stranici Dinama.
– Ušli smo u ritam utakmica svaka tri dana i već naš čeka Zadar, tako da brzo zaboravljamo što je bilo i okrećemo se onome što nas čeka. Naravno, jako je dobro što smo napravili visoki rezultat u Luksemburgu što nam daje situaciju gdje u utakmicama pred nama možemo dati priliku igračima koji su možda manje igrali na početku sezone – rekao je trener na početku pa nastavio kako će protiv Zadra biti dosta promjena u sastavu.
– Tako ćemo protiv Zadra ući u dosta rotacija i priliku će od prve minute dobiti svi koji su bili na klupi u Luksemburgu kao i neki igrači kao Brozović i Šimunović koji nisu išli na put. Naravno, očekujemo nastavak pobjedničkog niza i bit će to izuzetno jaka ekipa; neovisno o tome tko igra. Razumijemo želju navijača, ali bili bismo neozbiljni kada ne bismo gledali unaprijed i pripremali se za ono što nas čeka. Ljudi bi željeli vidjeti isti sastav kao protiv Osijeka i to je logično, ali sezona je tek počela i moramo biti ozbiljni u svom poslu. Uostalom, ja ne vidim zašto dečki koji će igrati protiv Zadra ne bi pružili gledateljima dobar nogomet – kaže Jurčić i pojašnjava:
– Ne radim razliku između igrača koji su igrali neki dan i onih koji će igrati sutra.
Što se tiče zdravstvenog stanja, Luis Ibanez ne konkurira za sastav jer je pregled pokazao minimalno oštećenje lože i posebno će trenirati tjedan do deset dana dok Sammir dosta intenzivno trenira sa Zvonkom Komesom i odrađuje terapije. Trener Modrih cijeni sljedećeg protivnika.
– Gledao sam utakmicu Zadar – Hajduk i sinoć (u srijedu navečer pr. a.) još jednom tako da mogu reći rezultat jako varljiv. Zadar je, posebno u prvom dijelu, igrao utakmicu gdje je Hajduk imao inicijativu, ali bez pravih prilika jer su se domaćini čvrsto i uspješno branili – rekao je trene pa nastavio o navijačima:
– “Klik” koji se dogodio između publike i igrača je nešto prekrasno i možda čak i najveći dobitak na početku sezone. Jako je bitno to nastaviti i bili bismo jako sretni kada bi tribine opet bile lijepo popunjene. Bit će dobro vrijeme i ispunjeni svi preduvjeti za novu lijepu predstavu i igru koja plijeni stoga pozivam sve navijače na Maksimir.