Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Policija sumnjiči 21-godišnjaka za krađu

19.07.2021. 08:10


Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kojeg se sumnjiči za krađu.
Sumnjiči ga se da je u srijedu, 14. srpnja u Biogradu iz stana kojeg su koristile tri mlađe ženske osobe otuđio novčanik s novcem, prijenosno računalo, dva para bežičnih slušalica, ukupne vrijednosti oko 10 000 kuna.
Tijekom kriminalističkog istraživanja svi predmeti su vraćeni vlasnicama, a protiv 21-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Teška krađa
U vremenu od 14. do 17. srpnja u Vučipolju, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 74-godišnjaka, odakle je otuđio tri električna pastira. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
U nedjelju u ranojutarnjim satima u Mandrama, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 42-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
U vremenu od 14. do 16. srpnja u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio jet-ski u vlasništvu 46-godišnjeg državljanina Slovačke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
S petka na subotu u ulici Kralja Tvrtka u Zadru, nepoznati počinitelj je iz sobe otuđio novčanik 63-godišnjeg poljskog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U subotu poslijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je iz ruksaka 49-godišnjeg češkog državljanina otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.