Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Imenovani pročelnici ureda i upravnih odjela

Autor:

18.08.2009. 22:00
Imenovani pročelnici ureda i upravnih odjela


Kako stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika, imenovano je ukupno četrnaest pročelnika. Tako je za pročelnika Ureda gradonačelnika imenovan Boris Artić, za pročelnicu Ureda Grada imenovana je Mirjana Zubčić, dok je za pročelnika Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša izabran Matko Segarić…
Nakon provedenog javnog natječaja Zvonimir Vrančić, gradonačelnik Grada Zadra, imenovao je jučer pročelnike ureda i upravnih odjela Grada Zadra. Kako stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika, imenovano je ukupno četrnaest pročelnika. Tako je za pročelnika Ureda gradonačelnika imenovan Boris Artić, za pročelnicu Ureda Grada imenovana je Mirjana Zubčić, dok je za pročelnika Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša izabran Matko Segarić. Također, pročelnicom Upravnog odjela za provedbu dokumenata, prostornog uređenja i građenja imenovana je Marija Pavlović-Palčok, funkciju pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i dalje će obnašati Jure Zekanović, a na mjestu pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo od sada je Alan Kociper. Pročelnikom Upravnog odjela za poljoprivredu i razvoj otoka imenovan je Ivica Katić, dok je za pročelnicu Upravnog odjela za gradsku samoupravu i opće poslove postavljena Dolores Grdović-Kalmeta.
Svoju dužnost pročelnika Upravnog odjela za kulturu i šport zadržao je Radovan Dunatov, pročelnikom Upravnog odjela za odgoj i školstvo imenovan je Joso Nekić, dok će pročelnikom Ureda za unutarnju reviziju ubuduće biti Krešimir Karamarko. Grozdana Perić i dalje je pročelnica Upravnog odjela za financije, pročelnik Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom je Rajko Jurin, a Mario Pešut i u buduće ostaje pročelnikom Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo.