Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

“Kemija” i “Maslačak” za kraj

Autor: Branko Božić

18.08.2013. 22:00
“Kemija” i “Maslačak” za kraj

Foto: Branko BOŽIĆ



Ljubitelji dobre glazbe i svi oni željni dobre i vruće zabave ove subote su u Viru došli na svoje. U lepezi ljetnih bogatih i besplatnih glazbenih koncerata na ljetnoj terasi restorana Kotarina, u centru mjesta, nastupila je poznata hrvatska pjevačica Andrea Šušnjara. Nastupila je uz pratnju svog benda “Magazin”, koji već više godina uspješno djeluje u sastavu Željko Baruičić (gitara), Nenad Vesanović (bas gitara), Ante Miletić (bubnjevi), Ivan Huljić i Ivana Galić (klavijature).
Koncert je bez prekida trajao nešto više od dva sata, a u njemu su osim virske mladeži i njihovih vršnjaka iz okolnih mjesta uživali i oni nešto stariji, kao i brojni domaći i strani turisti koji upravo ljetuju na otoku Viru.
Lijepa i simpatična Andrea je koncert otvorila najnovijom skladbom s ovogodišnjega splitskog festivala “Isti kao ti”, a u nastavku su se redale i ostale njezine uspješnice “Ako poludim”, “Rano ranije”, “Muško bez karaktera”, “Došlo vrijeme”, “Sijamski blizanci” da bi koncert u bisu okončala poznatim hitovima “Kemija” i “Maslačak”.