Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Dražen Zečić u Bibinjama »zapalio« tisuće fanova

19.08.2019. 08:05
Dražen Zečić u Bibinjama »zapalio« tisuće fanova


Vrhunac bibinjske fešte svetog Roka, među pukom zvanog sveti Roko Bibinjski, u noći s petka na subotu bio je spektakularni koncert Dražena Zečića koji je na Sportskom centru Crljenica i Talinama ostavio srce i dušu za Bibinjce, domaće ljude i furešte. Razgalio je srca svih generacija fanova.
Zečić je još jedanput pred više tisuća posjetitelja pokazao raskoš svojeg autorskog i izvođačkog potencijala. Kralj zabave svih generacija je na veličanstven, jedinstven način, tisućama nazočnih pjesmama i porukama između njih, prenio emocije koje krase njegovu 30-godišnju karijeru.
Iako je većina njegovih pjesama inspirirana nesretnim ljubavima, na koncertima je, kao i u Bibinjama, uvijek veličanstvena atmosfera, a prate ju dobra zabava i pozitivna energija. U tom mu uvelike pomaže njegova uvijek vjerna prateća grupa Banana iz Zadra, frontmena Mihovila Seke Glumca.
Na dupkom punoj Crljenici i Talinama je vlada odlična atmosfera, a uz povike iz publike »Zeko«, Zečić je nizao hit za hitom kao što su: »Pokidat ću lance sve«, »Sokole«, »Ona novu ljubav ima«, »Govore mi mnogi ljudi«, »Nitko nema dva života«, »Stari prijatelji se ne rastaju«, »Vladarica«, »Kad se sjetiš mene«… i tako užario već usijanu atmosferu.
U svojoj je dugoj i uspješnoj karijeri 52-godišnji Dražen Zečić objavio 15 studijskih albuma i brojne kompilacije. Osvojio je mnoga priznanja, među kojima je i Porin. Sudjeluje na mega popularnim koncertima pod nazivom »Tri kralja zabave«, gdje on, Mladen Grdović Cule i Jasmin Stavros izvode svoje najveće i najpopularnije hitove.
Te je spektakularne večeri Bibinje gorjelo od bengalki u čast nebeskog zaštitnika svetog Roka i kralja zabave, Dražena Zečića. Zeko je zakon.