Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

OPASNO RASKRIŽJE Vozač Punta slatinskih registarskih oznaka (50) poginuo, troje ozlijeđenih

19.08.2019. 13:38
OPASNO RASKRIŽJE Vozač Punta slatinskih registarskih oznaka (50) poginuo, troje ozlijeđenih


Jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 11 sati u Industrijskoj zoni u Stankovcima.
Siloviti sudar dogodio se na križanju državnih cesta D27 i D59 koje zbog učestalih nesreća, pa i onih s najtežim ishodima, slovi za jednu od crnih točaka na području pod nadležnošću PU zadarske. U sudaru su, prema prvim informacijama, sudjelovali Opel astra daruvarskih registarskih oznaka, teretnjak zagrebačkih i Fiat punto slatinskih oznaka za čijim upravljačem je sjedio 50-godišnji muškarac koji je na mjestu poginuo.
– U nesreći su sudjelovali kamion zagrebačkih registarskih oznaka i dva osobna vozila daruvarskih i slatinskih oznaka. Najmanje tri osobe su ozlijeđene, a jedna muška osoba je smrtno stradala, izvjestili su nedugo nakon nesreće iz PU zadarske navodeći kako je u tijeku očevid kojim rukovodi nadležni općinski državni odvjetnik.
Težina ozljeda stradalih nije poznata, a liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Šibenik gdje su prevezeni vozilima Hitne medicinske pomoći.
Više detalja bit će poznato danas.
Inače, još u siječnju ove godine potpisan je ugovor za rekonstrukciju ovog opasnog raskrižja, no radovi nisu provedeni.