Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Na programu potpore za mikro poduzetnike i obrtnike

19.08.2020. 14:15


Udruga Glas poduzetnika poziva na tribinu koja će se održati u Zadru u restoranu »Roko« sutra 20. kolovoza u 11 sati, a koja je namijenjena susretu sa članovima udruge sa zadarskog područja te zainteresiranom javnosti. Na tribini će se razgovarati o ključnim problemima koji pogađaju članove, a dio programa usmjeren je i na pitanja koja će postavljati poduzetnici i obrtnici.
Program tribine sastoji se od tri glavna dijela. Prvi dio je interventna potpora uslijed epidemije bolesti COVID-19 mikro poduzetnicima i obrtnicima na području Zadarske županije za 2020. godinu (javni poziv za dodjelu potpora traje do 28. kolovoza 2020. godine.). Drugi dio je gospodarstvo na području Zadarske županije, a treći aktivnosti i rad udruge, planirani kratkoročni i dugoročni ciljevi te konkretni problemi članova na zadarskom području.
O udruzi Glas poduzetnika, aktualnostima i svemu onome što muči naše članove govorit će Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika i Manolo J. Birkić, voditelj Regionalnog ureda udruge u Zadru, kao i Lovro Jurišić, pročelnik UO za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije koji će odgovarati na pitanja o potporama za mikro poduzetnike i obrtnike.
Na tribinu se pozivaju svi članovi udruge Glas poduzetnika kao i ostali zainteresirani poduzetnici te obrtnici. Također, mole se svi zainteresirani koji se odazovu da poštuju epidemiološke mjere koje su na snazi – držanje distance i nošenje maske. Broj mjesta na tribini je ograničen.