Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nepoznati počinitelj je provalio u tri broda

19.08.2021. 07:40


Teška krađa
S utorka na srijedu (17./18. kolovoza) u mjesnoj lučici u Viru nepoznati počinitelj je provalio u tri broda na vezu odakle je otuđio dron 51-godišnjaka te razni alat u vlasništvu 60-godišnjaka te brodsku opremu u vlasništvu 39-godišnjakinje. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
U utorak, 17. kolovoza u Viru nepoznati počinitelj je provalio u kuću 46–godišnjeg državljanina Slovenije odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
U posljednjih sedam dana na gradskom predjelu Smiljevac u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 45-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer, 18. Kolovoza na gradskom predjelu Brodarica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 37-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
U utorak, 17. kolovoza na predjelu Poluotoka u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 26-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.