Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Baldinini oduševljen haljinama Marine Milković

Autor: Krešimir Bukvić

18.09.2008. 22:00
Baldinini oduševljen haljinama Marine Milković


Kolekcijom svečanih večernjih haljina, zadarska modna dizajnerica Marina Milković oduševila je sve prisutne uzvanike i organizatore na izboru Miss Universe Dalmacije koji je prošlog tjedna održan u Splitu. Impresioniravši svojim haljinama vlasnika licencije za izbor Miss Universe Hrvatske, Tomislava Kraljevića, Marina je zamijenila dosadašnje modne dizajnere svečanih haljina za kandidatkinje, odjenuvši svih 18 natjecateljica. Poznata po svom glamuroznom stilu, večernjim toaletama koje upravo traže događanje poput netom održanog u Splitu, Marina se pokazala kao izvrstan odabir.
– Djevojke sam odjenula u haljine iz mojih kolekcija ’07. i ’08, izabravši dakako one najsvečanije. Da je riječ o odličnom potezu, zaključila sam već u garderobi po oduševljenju kandidatkinja. Po završetku revije neke su djevojke kupile haljine u kojima su se predstavile žiriju i publici što me jako obradovalo, ispričala nam je Marina.
Zanimanje za haljine modnog salona Brezovac, pod čijom se etiketom proizvode haljine Marininog dizajnerskog potpisa, nije stalo samo na kandidatkinjama. Organizatori su čestitali Marini ne ustručavajući se priznati kao su upravo njene haljine najbolje u zadnjih nekoliko godina.
– Pohvale su me jako razveselile, bila sam pomalo nervozna pred svečanost, znatiželjna kako će djevojke ponijeti moje kreacije i kako će publika reagirati. Na moje veliko zadovoljstvo kritike su bile izvrsne, čestitao mi je i modni dizajner Gimmi Baldinini, a nakon izbora mnogi su mi prišli i pitali gdje se haljine mogu nabaviti, iznenađeni povoljnim cijenama, dodaje Marina.
Sljedeća javna prezentacija Marininih haljina bit će na zadarskom izboru za Miss Universe Zadarske i Šibensko-kninske županije, koji će se održati 11. listopada u dvorani Višnjik.
– Za naš izbor pripremam kompletno novu kolekciju koju će nositi oko 15 kandidatkinja, koliko ih trenutačno imamo na listi, dodaje dalje Marina.
Zadarski bi izbor, sudeći po informacijama s terena, trebao biti vrlo glamurozan. Marina Milković i Zdenko Brezovac, nositelji licencije, najavljuju glamuroznu svečanost, kojoj neće nedostajati u prvom redu mladosti i ljepote, a dakako ni popratnog zabavnog programa. Lista sponzora je iz dana u dan sve veća, počevši od Etama, Wirpoola, Dalmate madraca, Big Stara, hotela “Bastion” i mnogih drugih, a samu organizaciju potpomažu i neke javne institucije poput Gradskog poglavarstva Knina, koje se vrlo intenzivno uključilo u ovaj izbor.
– Knin je grad mladih ljudi, od 17 tisuća stanovnika, 6.000 ih je mladih, a takva im je i struktura poglavarstva. Član Poglavarstva Paško Ivanović organizirao nam je casting na kninskoj tvrđavi, što nam se svima svidjelo, tako da naša suradnja svakako neće završiti ovim projektom, zaključuje Marina.