Intrade idu u Ameriku pjevati i kušati vino

Slika korisnika admin
Autor: 
Fabio ŠIMIĆEV

Kad su se prije godinu i pol dana vratili sa sjevernoameričke turneje, članovi klape Intrade nisu mogli ni pomisliti da će  se u tako kratko vrijeme ponovo pakirati i krenuti preko bare. Na  turneji u listopadu će se naći dva kanadska grada - Toronto (Mississauga) i Vancouver, nakon kojih slijede San Jose, Los Angeles i New  York za kraj. Klapu je posebno razveselila vijest da je za kraj ove  turneje ubačen New York, koji nije bio u prvobitnom planu. No kako su Intrade u travnju prošle godine u Velikoj Jabuci održali nezaboravan koncert, brojni fanovi zatrpali su stranice organizatora,  Scardone WM, zahtjevima za ponovnim koncertom, te je odlučeno  da će se zbog velikog interesa koncert ponovno održati.

- Još dok smo bili na toj turneji pala je ideja da se vratimo u  Ameriku, ali na Zapadnu obalu. Prva dva koncerta su u Kanadi, koliko znamo ulaznice za Vancouver su već rasprodane, a potom u  Kaliforniju. Čuli smo da je tamo prekrasno, a i veselimo se prvom  susretu s našim ljudima koji tamo žive, kaže Tomislav Bralić.

Ono što Intrade veže s našim iseljenicima u Kaliforniji nije samo  ljubav prema pjesmi, nego i ljubav prema vinu, a ovo je pravo  mjesto za takva druženja. U vinogradima smještenima u dolini Napa Valley svjetsku slavu stekao je hrvatski vinar Miljenko Grgić, koji  će, sada već u poznoj životnoj dobi, na svom imanju dočekati članove klape.

- Ovo je prava ekipa za kušanje, ako vina prođu naš test znat će  se da su prava. Mislim da ćemo čak i trgati grožđe u njegovom vinogradu, najavljuje Bralić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno