Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Svi Podravkini proizvodi sada 30 posto jeftiniji na prodajnim mjestima Konzuma, Velproa, Metroa, Tommya, Müllera, dm-a i Bipe u Zadru i Ninu

20.09.2017. 07:46
Svi Podravkini proizvodi sada 30 posto jeftiniji na prodajnim mjestima Konzuma, Velproa, Metroa, Tommya, Müllera, dm-a i Bipe u Zadru i Ninu


Prirodne katastrofe, poput velikih poplava koje su zadesile Zadar, Nin i otoke, trenutak su kada je nužna brza reakcija i pomoć ugroženim građanima. Jedno od korporativnih načela Podravke je pomagati zajednici u kojoj djeluje, što čini kroz brojne programe društveno odgovornog poslovanja.
Svjesni teške situacije u kojoj su se nakon katastrofalnih poplava našli građani Zadra, Nina i okolice, kao i  velikih materijalnih šteta, Podravka je s partnerima, trgovačkim lancima Konzum, Velpro, Metro, Tommy, Müller, dm i Bipa, pokrenula zajedničku akciju s ciljem pomoći građanima područja stradalih u poplavi.
Stoga će, u periodu od 16. do 23. rujna, svi proizvodi Podravke biti 30 posto jeftiniji na svim prodajnim mjestima Konzuma, Velproa, Metroa, Tommya, Müllera, dm-a i Bipe u Zadru i Ninu.
Da Koprivničanci imaju veliko srce potvrdila je i HGK-Županijska komora Koprivnica koja se u pomoć Zadru uključila vrijednom donacijom Općoj bolnici Zadar, u iznosu od 100.000 kuna.
Vjerujemo kako će ova inicijativa biti poticaj i brojnim drugim gospodarskim subjektima da svi zajedno pokrenemo lanac pomoći i podrške našim Zadranima i svim građanima na područjima stradalim u  poplavama.
Podravka i partneri – sa srcem za Vas!