FOTOGALERIJA: Bajkeri iz cijele Hrvatske okupirali Tusticu

Slika korisnika valentinam
Moto klub Sveti Kasijan Sukošan ugostio prijatelje
Najveća atrakcija bio je defile oko 200 ulaštenih motora koji su protutnjali Sukošanom. Okrjepa je bila na centralnom Trgu gornja vrata gdje su sudionicima ponuđeni besplatno piće i slasni gulaš meštra Hrvoja Veleslavića
Velimir BRKIĆ
Devetorica vrijednih i radišnih članova MK Sv. Kasijan

Sukošan je tri dana vrvio motociklima, umjesto kupača  atraktivnu plažu Tustica, na jugoistočnom izlazu iz ovog općinskog središta prema Biogradu na Moru, okupiralo je stotine bajkera, ljubitelja  motora, rock svirke i dobre zabave.

- Jedna velika plemenita obitelj je došla u miru i dobro se zabavila.  Ugodno smo se iznenadili kada smo vidjeli koliko je veliki broj ljudi  došao. Presretni smo jer je sve proteklo u najboljem redu, bez ikakvog izgreda, ponosno će Ante Rašo, predsjednik Moto kluba Sveti Kasijan.

Organizatori su se pobrinuli za vrhunski doživljaj. Hrane, pića, glazbe,  zabave, svega je bilo u izobilju. Mnogi su iskoristili i prigodu za kupanje,  pa čak i ono noćno.

- Možda se ponavljam, ali najbolja stvar na svijetu je sjesti na motor,  prijeći stotine i tisuće kilometara, i doći se opet sresti s dragim prijateljima, naglasio je Rašo, dodavši kako je organiziranje moto susreta posao  koji zahtijeva puno truda koje rezultira zadovoljstvom i dobrim provodom.

U borovoj šumi plaže Tustica skupilo se mnoštvo "opakih" momaka i  djevojaka "umotanih" u crnu kožu s amblemima klubova iz cijele Hrvatske, a sve kako bi sa svojim prijateljima sudjelovali, družili se, izmjenjivali iskustva, razonodili i zabavili na trodnevnom, trećem po redu moto  susretu Moto kluba Sveti Kasijan Sukošan, moto kluba koji ima tek devet,  ali nadasve vrijednih i radišnih članova.

- Svim bajkerima i ljubiteljima jurilica na dva kotača spremili smo frenetičan i dugo pamtljiv moto susret uz vrhunsku glazbu pod pokroviteljstvom Općine Sukošan i Turističke zajednice te sponzorstvom Apios  benzinskih postaja, caffe bara Azzuro i prijatelja, ističe Rašo.

Budući da je susret namijenjen ljubiteljima motocikla svih vrsta i  proizvođača, ali i ljudima koji istinski vole dobru i kvalitetnu zabavu,  ulaz i kampiranje u Tustici bili su slobodni. Zabavu su predvodili metalci  benda StrengtH tribute to Pantera iz Zagreba. A uz glazbu, odjekivalo je  brujanje motora uz koje se zabavljala sjajna ekipa u prekrasnoj prirodi.

Najveća atrakcija bio je defile oko 200 ulaštenih motora koji su protutnjali Sukošanom. Okrjepa je bila na centralnom Trgu gornja vrata gdje su  sudionicima ponuđeni besplatno piće i slasni gulaš meštra Hrvoja Veleslavića.

- Bajkeri koji su prošli sukošanskim ulicama na svojim motociklima  bili prava atrakcija, zaključio je Ante Rašo.

Ocjena: 
Prosječno: 3.7 (3 glasova)