Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Avantura Jinxa i publike se nastavlja

Autor: Irena Jurjević

18.10.2008. 22:00
Avantura Jinxa i publike se nastavlja

Foto: Irena JURJEVIĆ



Dobro raspoložena Yaya u jako kratkom roku uspjela je prenijeti pozitivnu energiju i na ostatak publike, pa su Jinxi tako zadarskoj publici pružili odličan i energično po mjeri odrađen koncert


Zadarska publika je u subotu navečer u Arsenalu nakon jednogodišnje stanke opet mogla uživati u hitovima popularnih Jinxa, a koliko su Yaya i njezina ekipa traženi, dovoljno govori podatak da su na binu morali izlaziti ni manje ni više nego četiri puta. Jedan izlazak je bio pred koncert, a ostala tri su, dakako, bili bisevi.
 Ipak, unatoč željnoj zadarskoj publici, Jinxi su poručili da ih Zadar neće opet vidjeti dok se na repertoaru popularne grupe ne nađu nove pjesme.
 Kao i uvijek na njihovim koncertima, dobro raspoložena Yaya u jako kratkom roku uspjela je prenijeti pozitivnu energiju i na ostatak publike, pa su Jinxi tako zadarskoj publici pružili odličan i energično po mjeri odrađen koncert.
 Povratnički album Jinxa “Na zapadu” uslijedio je nakon šest dugih godina stanke. S njim je hrvatska javnost bila upoznata putem singla “Na čemu si ti” s kojim je ujedno napravljen i svojevrstan uvod u ostatak albuma snimljenog pod etiketom Dallas Recordsa.
 Uz pjesme s povratničkog albuma “Na zapadu” Jinxi su Zadranima u subotu predstavili i presjek svojih prijašnjih radova pa su se na repertoaru našle i njihove kultne pjesme poput “Bye bye bye baby bye”, “Ruke” i “Ljeto”.