Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Na natjecanje me prijavio dečko

Autor: Krešimir Bukvić

18.10.2008. 22:00
Na natjecanje me prijavio dečko

Foto: Filip BRALA



Dvadesetpetogodišnja instruktorica aerobika i voditeljica i koreograf u vlastitom plesnom studiju “Show time” u Kninu, ovogodišnja Miss Universe Zadarske i Šibensko-kninske županije Tanja Metikoš, na osvojenoj će tituli prije svega morati zahvaliti svom dečku. Upravo je on zaključio da ljepotu njegove drage ne smije čuvati samo za sebe, već da se nešto tako lijepo mora i “podijeliti” s ostalima. Nagovorio je stoga Tanju da se kondidira za Miss Universe i nije pogriješio. Mlada se Kninjanka kući vratila ukrašena skupocjenom tijarom, koju je za pobjednicu napravila organizatorica izbora Marina Milković, “dovukavši” u Knin i pregršt drugih darova, uz onaj dakako najvažniji – priliku plasmana u završnicu hrvatskog izbora. Večer koja će Tanji zasigurno ostati u prekrasnom sjećanju, tim više što se pobjedi nije nadala. Skromno nam je priznala da je plasman među šest najljepših očekivala, no ne i lentu.
– Nisam očekivala pobjedu, tako da sam se ugodno iznenadila kada sam čula svoje ime, ispričala nam je Tanja, dodavši da joj je ovaj izbor prvo takvo iskustvo.
– Nisam se do sada nikada prijavljivala na ovakve manifestacije, niti se bavila manekenstvom. Ne bih ni sad došla da me nije nagovorio moj dečko i potaknule moje cure s plesa, naglašava Tanja. Kako ju je pobjeda iznenadila za sada nema nekih planova vezanih za osvojenu titulu. Ići će, kako ističe, kamo je voda odnese, svjesna je da je izbora ljepote mnogo, no isto tako da je svaka pobjeda važna, pogotovo u njenom poslu. Njen je život ples i vlastiti plesni studio u koji se sada vraća okrunjena, a aktivnosti oko Miss Universe namjerava ponovo aktualizirati nakon Nove godine, kako bi se na vrijeme pripremila za hrvatsku završnicu ovog prestižnog svjetskog natjecanja ljepote u veljači iduće godine.