Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Prostran pauzira do kraja godine

Autor: Roman Morović

18.10.2009. 22:00
Prostran pauzira do kraja godine

Foto: Zvonko KUCELIN



Za Tonija smo cijelo vrijeme mislili da ima problema sa skakačkim koljenom ali ispostavilo se da ipak nije u tome problem. Bio je na detaljnim pretragama, magnetskoj rezonanci i ustanovili su da je problem s meniskusom.
Toni Prostran mora na artroskopiju koljena i biti će izvan terena najmanje do kraja godine. Tu lošu vijest danas je obznanio trener Zadra Zmago Sagadin, ali  je izrazio nadu da će mladi zadarski razigravač nakon toga konačno riješiti zdravstvene probleme, te da će se u potpunosti moći posvetiti svom košarkaškom napretku.
– Za Tonija smo cijelo vrijeme mislili da ima problema sa skakačkim koljenom ali ispostavilo se da ipak nije u tome problem. Bio je na detaljnim pretragama, magnetskoj rezonanci i ustanovili su da je problem s meniskusom. Malo je oštećena i hrskavica tako da je donesena odluka da Toni ide na artroskopiju. Tamo će mu istovremeno sanirati meniskus, malo izgladiti tu hrskavicu, a i malo će mu pomaknuti patelu koja ne stoji baš točno kako treba. To mu je također smetalo tako da će to korigirati i mislim da će sve to odraditi u roku od četrnaest dana. Pošto koljeno nije deformirano, nema nikakvih otoka, vjerujem da će, ako sve bude u redu, on vrlo brzo, već krajem godine, profunkcionirati. Jasno, volio bi da nađemo još jednog playmakera kao zamjenu za Roka, ali klub u ovom trenutku nema te financijske mogućnosti. Morat ćemo više na toj poziciji angažirati Cara i Perića – kazao je Sagadin.