Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Krizanteme na pet uobičajenih lokacija

18.10.2011. 22:00
Krizanteme na pet uobičajenih lokacija


Izlicitirani su štandovi i to na pet uobičajenih lokacija, odnosno na Tržnici, na Obali kneza Branimira, na Trgu kneza Višeslava, na Belafuži i kod Gradskog groblja. Kao i inače, prodaja će započeti tek nekoliko dana prije Svih svetih, kazao je Hrvoje Grdović


Masovna prodaja cvijeća i svijeća koja će kao i svake godine u povodu nadolazećeg blagdana Svih svetih uslijediti potkraj mjeseca, i ove će godine biti organizirana na nekoliko gradskih lokacija. Poznato je da je već nekoliko godina za organizaciju prodaje cvijeća i svijeća zadužena tvrtka “Nasadi”, a kako doznajemo u razgovoru s Hrvojem Grdovićem, direktorom “Nasada”, i ove će godine prodaja biti organizirana na pet uobičajenih lokacija.
– Izlicitirani su štandovi i to na pet uobičajenih lokacija, odnosno na Tržnici, na Obali kneza Branimira, na Trgu kneza Višeslava, na Belafuži i kod Gradskog groblja. Kao i inače, prodaja će započeti tek nekoliko dana prije Svih svetih, kazao je Grdović.
Kako je pojasnio, u Ulici V. Hrvatinića, odnosno na Tržnici bilo je 30 prodajnih mjesta, čija je početna cijena bila 600 kuna bez PDV-a, a izlicitirano je ukupno 17 mjesta, dok je najviša postignuta cijena iznosila 900 kuna bez PDV-a.
Na drugoj lokaciji na Tržnici, u Zlatarskoj ulici, je 25 prodajnih mjesta, čija je početna cijena također bila 600 kuna, a izlicitirano je ukupno 17 mjesta, čija je najviša postignuta cijena 1.100 kuna.
Na Obali kneza Branimira raspoloživo je bilo 14 prodajnih mjesta početne cijene od 600 kuna, a izlicitirano je ukupno pet mjesta po početnoj cijeni od 600 kuna. Na Trgu kneza Višeslava je 17 prodajnih mjesta, početne cijene od 250 kuna, a ovdje su do sad izlicitirana sva mjesta po početnoj cijeni od 600 kuna. Ispred groblja na Belafuži u Ulici Gospe Maslinske raspoloživo je bilo osam prodajnih mjesta, početne cijene od 250 kuna, a gdje je već izlicitirano ukupno šest mjesta, dok je najviša postignuta cijena na ovoj lokaciji bila 1.650 kuna bez PDV-a. Na Gradskom groblju, pak, su do sada izlicitirana sva ponuđena prodajna mjesta, odnosno 21 prodajno mjesto, čija je početna cijena iznosila 750 kuna, a najviša postignuta cijena je 5.750 kuna, dok je najniža postignuta cijena čak 1.110 kuna.