Ana Marušić: Veselim se novom poglavlju u životu

Slika korisnika admin
ana marusic_hrt zadar

Novo pojačanje Radija Zadar je novinarka Ana Marušić koju Zadrani poznaju s Novog Radija u čijem je eteru provela posljednjih 9,5 godina. Ana je dio projekta Edija Škovrlja i Tonija Pajkina koji u borbi za slušatelje i marketinški dio kolača od Radija Zadar žele napraviti radio s ljudskim licem, radio koji će se temama približiti malom čovjeku s ulice.

Pitamo Anu kako se odlučila na novi posao nakon što je u ovih devet godina postala zaštitnički glas Novog Radija.

- Već duže vrijeme razmišljam o okretanju novog poglavlja u životu i to je bio razlog zbog čega sam se uputila u Radio Zadar pitati ima li ovdje posla za mene. Na moje veliko zadovoljstvo oni su mi rekli da su zainteresirani te sam jutros počela raditi. Ovdje nastavljam s poslom koji sam radila i na Novom Radiju, voditeljskim, s time što ću biti više na terenu, razgovarati s ljudima čemu se posebno veselim. Veselim se novom izazovu i novom poslu.

Razgovarajući s novinarem Zadarskog lista prije nekoliko tjedana, Toni Pajkin je najavio neki novi Radio Zadar, radio koji će biti bliži čovjeku i koji će sa svih razina izvještavati o problemima malih ljudi, upravo onih ljudi koji su već desetljećima vjerni slušatelji Radia Zadar.

- Nadam se da ću se svojim radom uklopiti u tu novu koncepciju radija. Želja mi je veliki dio posla provesti na terenu, razgovarajući s ljudima, osjetiti kako kuca srce malog čovjeka, koji problemi ga muče u svakodnevnom životu. Mislim da je važno da radio bude živ i neposredan medij, uvijek na usluzi građanima. Mi smo tu radi građana, a ne oni radi nas. Na moju sreću to je upravo dio posla koji najviše volim te se unaprijed veselim tom dijelu. Mislim da je to razlog i zbog čega su me uzeli da radim na Radio Zadru, prepoznali su možda neke moje kvalitete zbog kojih ću biti korisna radiju.

Novi Radio je bio veliki dio mog života, u njegovom eteru sam provela 9,5 godina. Bilo je to jedno jako lijepo razdoblje u mom životu, omogućilo mi je povratak u Zadar u trenutku kad sam se željela vratiti kući. S tog posla nosim samo lijepe uspomene, ali svemu lijepom dođe kraj. Sada sam spremna za novi posao i za nove izazove koji su ispred mene, rekla nam je Ana prije nego što se vratila u studio gdje je upravo montirala svoju prvu priču za popodnevni Dnevnik.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)