VIDEO: Zadarski kantautor Jure Brkljača objavio novi spot

Slika korisnika valentinam
PRISTANI NA SVE
Spot "Pristani na sve" predstavlja moju svakodnevicu, u koju se uklapa i moj glazbeni život, te se isprepliće sa temom pjesme - kaže mladi zadarski kantautor
Jure Brkljača objavio je svoj drugi autorski singl

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedno od imena koje velikim koracima 'grabi' prema vrhu svakako je i Jure Brkljača.

Nakon što je nedavno objavio svoj drugi autorski singl 'Pristani na sve', koji je u kratkom vremenu osvojio eter, Jure na veliko zadovoljstvo, prvenstveno svojih brojnih obožavateljica, predstavlja i video spot.

Režije se prihvatila, također mlada, kreativna, ali već poznata i priznata, ekipa Hit Produkcije, ovoga puta predvođena Josipom Šukerom.

- Spot "Pristani na sve" predstavlja moju svakodnevicu, u koju se uklapa i moj glazbeni život, te se isprepliće sa temom pjesme. Puno sam trčao na snimanju i vježbao pa nije bilo lako, ali sve je iskreno i realno, te nisam skrivao svoje mane. Spot je svojom ljepotom dodatno ukrasila i Paula Sikirić - kazao je Jure Brkljača, koji za ovu pjesmu potpisuje glazbu i tekst te je nakon prvog singla 'Druga strana', udario novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog autorskog stila.

- Ovo je pjesma kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim ću sigurno u budućnosti napraviti velike stvari. Sa druge pak strane Miroslav Rus prepoznao je "Pristani na sve", i moj autorski rad, te me doveo u svoj tim, pružio mi uvjete i radnu atmosferu koju sam najviše i trebao - dodao je mladi zadarski kantautor.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)