Rođakinje došle na ljetovanje u Ždrelac, otišle na plivanje i utopile se

Slika korisnika valentinam
Dovršeno kriminalističko istraživanje
Kriminalističkim istraživanjem isključeno je postojanje elemenata kaznenog djela, a o događaju će policija dostaviti izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu
PIXSELL/Ilustracija
Isključeno je postojanje elemenata kaznenog djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem događaja pronalaska dva tijela ženskih osoba u moru kod otoka Ugljana utvrđena je sumnja da su se dvije žene utopile.

Na temelju rezultata istraživanja i provedene obdukcije utvrđeno je da se radi o dvije rodbinski povezane žene u dobi od 53 i 58 godina s osječkog područja, koje su prethodno zajedno boravile u apartmanu u Ždrelcu na otoku Pašmanu. Provedenom obdukcijom utvrđeno je da je njihova smrt nastupila utapanjem u moru u predjelu Rta Karantun na Ugljanu, nasuprot Ždrelca, tijekom prošlog tjedna.

Kako neslužbeno doznajemo obje žene su živjele same te su zajedno došle na odmor, pa tako nitko nije ni znao da su nestale. Najvjerojatnije su otišle plivati te su ih nadvladale jake struje. 

Kriminalističkim istraživanjem isključeno je postojanje elemenata kaznenog djela, a o događaju će policija dostaviti izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)