Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Marović za Slogu kad Biograjci ne mogu

19.10.2020. 08:36


U 10. kolu Treće HNL jug Primorac (B) je doživio poraz na gostovanju u Mravincima kod ondašnje Sloge. Za momčad iz kraljevskog grada koban je bio povratnik u redove domaćina Mario Marović koji je u 54. minuti zabio pogodak vrijedan prva tri boda za Mravinčane u ovoj sezoni. Nije to bio dan momčadi Mirka Labrović koja je ponovno promašila veliki broj prilika. A kada ne iskoristiš svoje šanse, kako je to nepisano pravilo, na drugoj strani primiš gol. A najčešće doživiš i poraz. Upravo to dogodilo se jučer Biograjcima koji su samo u prvom poluvremenu imali sedam "mrtvih" šansi, ali lopta nikako nije htjela u mrežu domaćina. U tri navrata Biograjce je osujetio jučer vrlo dobri vratar Šolić, dok su u četiri prigode igrači Primorca bili neprecizni. U tom prvom poluvremenu gosti iz Biograda na Moru imali su potpunu dominaciju i pravo je čudo da nisu uspjeli zabiti. Mravinčani su zabili početkom drugog poluvremenu kada je nakon jednog ubačaja lopta završila na gredi, odbila se na pet metara gdje se našao sretni Marović i zakucalo je u gostujuću mrežu – 1:0. Do kraja utakmice bilo je još nekoliko poluprilika na obje strane, ali zgoditak više nije bilo. Kako neslužbeno doznajemo trener Primorca (B) Mirko Labrović dao je nakon utakmice ostavku, a jeli ona neopoziva ili će se o njoj još odlučivati, ostaje za vidjeti.
SLOGA 1
PRIMORAC (B) 0
MRAVINCI – Igralište: Stadion Glavica. Sudac: Marko Bilušić (Šibenik) Pomoćnici: Stipe Bajković (Tribunj) i Mikula Štampalija (Tribunj). Strijelci: 1:0 Marović (54') Žuti kartoni: Katić. Andabak, Pranjić, Grbavica, Vuković (Sloga), Colić, Pranić, Okechukwu (Primorac). Crveni:-
SLOGA: Šolić, Spajić (od 35' Džoni), Gizdić (od 46' Andabak), Boljat, Katić (od 90' Copić), Ninčević, Marović, Hrgović (od 46' Grbavica), Vuković, Pranjić, Bratim. Trener: Boris Pavić.
PRIMORAC (B): Stojanov, Colić (od 77' Brkić), Mondziaou (od 68' Zelić), Birkić, Ješe, Vodopija, Lazrevski, Klopp, Pranić, Okechukwu, Jurišić (od 77' Galešić). Trener: Mirko Labrović.