Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

PU zadarska prijavila trojicu prevaranata iz unutrašnjosti Hrvatske

19.10.2021. 09:58


Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje protiv trojice osumnjičenika za kazneno djelo prijevare.


 


Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su krim istraživanje nad 47-godišnjakom iz unutrašnjosti Hrvatske, kojeg se sumnjiči za prijevaru. Sumnjiči ga se da je u kolovozu 2019. godine, temeljem ugovora za izvođenje građevinskih radova na objektu u vlasništvu 48-godišnjakinje primio predujam od sedam tisuća kuna, dok dogovorene radove nije izvršio u roku.




 


Također, policijski službenici Prve policijske postaje Zadar istraživali su 51-godišnjaka iz Karlovca, kojeg se sumnjiči za prijevaru na način da je tijekom 2018. godine, dogovorio postavljanje fasade na Viru na objektu u vlasništvu 46-godišnjaka, a nakon što je primio predujam od 15 tisuća kuna, radove nije izvršio.


 


Nadalje, policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su krim istraživanje nad 25-godišnjakom iz Samobora, kojeg se sumnjiči da je preko internetskog oglasnika, oglasio prodaju igrače konzole, a nakon što mu je 43-godišnjak uplatio novac za kupnju konzole, naručeno nije isporučio niti je vratio novac oštećenom.


 


Protiv trojice osumnjičenika državnom odvjetništvu podnose se kaznene prijava zbog kaznenog djela Prijevare.