Sutra "Mali koncert Zadru za dar"

Slika korisnika valentinam
Na programu Gradske knjižnice Zadar
Na otvorenju dječjih likovnih radova djece DV Radost PO Bili brig povodom Dana grada Zadra, nastupit će vrtićke skupine Mravići i Bumbare

U utorak, 21. studenoga od 10:30-11:30, u Ogranku Bili brig je otvorenje izložbe Moj grad. Na otvorenju dječjih likovnih radova djece DV Radost PO Bili brig povodom Dana grada Zadra, nastupit će vrtićke skupine Mravići i Bumbare koncertom "Mali koncert Zadru za dar".

Od 15:30-17:00, u MMD, je 3D olovka - kreativna radionica za učenike 7. razreda OŠ Bartola Kašića, a od 16:00-17:00 u Ogranku Ploča je događanje pod nazivom "Zajedno kroz priče" koje se potom održava i u Ogranku „Aleksandar Stipčević“ – Arbanasi.

U srijedu, 22. studenoga od 8:00-10:00 u Ogranku „Aleksandar Stipčević“ – Arbanasi, Ogranku Crno, bit će mjerenje krvnog tlaka i šećera.

Od 14:15-15:30 u Ogranku Bili brig je projekt Mali znanstvenici koji se nastavlja i u novoj školskoj godini. Druga u nizu radionica iz fizike namijenjena je djeci nižih razreda osnovne škole, a održat će se u Ogranku Bili brig. Sudjeluju učenici 3. razreda OŠ Zadarski otoci učiteljice Tanje Vukšević. Radionicu vode prof. Ana Lipošćak i prof. Vedrana Kasalo iz zadarskog Centra izvrsnosti za fiziku.

Od 17:00-19:30, udruga CINAZ, priprema volontere za sudjelovanje u akciji "Mladi čitaju".

Pozivaju se mladi da se prijave za volontersko čitanje slikovnica djeci u Ogranku Bili brig Gradske knjižnice Zadar. Uvjeti su dob između 18 i 30 godina, dobro snalaženje s klincima i s čitanjem naglas. Ako se želite pridružiti veseloj ekipi volontera, prijavite se na radionice osposobljavanja volontera za čitanje djeci naglas do sutra, 21. studenog, do 14.00h! Jednodnevna radionica će se održati u srijedu, 22. studenog od 17.00 do 19.30 sati u prostoru udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, 23000 Zadar). Nakon radionica, volonteri će imati priliku čitati slikovnice djeci u Ogranku Bili brig i povremeno na javnim gradskim površinama u sklopu obilježavanja sličnih manifestacija. Prijaviti se možete putem poveznice: https://goo.gl/v1Pmnt

U sklopu provedbe programa „Klub mladih KLOOZ“ Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ i Gradska knjižnica Zadar nastavljaju već petu godinu zaredom s volonterskom akcijom „Mladi čitaju!“ s kojom obilježavaju nacionalnu kampanju 'Čitaj mi!'

Od 18:00-18:30 u Ogranku Bili brig na programu je "Čitam ti priču". Mame, tate, djedovi i bake, dovedite svoje najmlađe na druženje uz čitanje priča srijedom! Svake srijede u Ogranku Bili brig djeci između 3 i 6 godina mladi volonteri čitaju priče. Čitanje je organizirano u sklopu akcije "Mladi čitaju" i kampanje "Čitaj mi" kako bi se istaknulao važnost čitanja djeci od rođenja i čitanje naglas djeci svih uzrasta.

Od 18:00-19:30, u MMD je predstavljanje knjige - Bruno Šimleša: Bez rukavica. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno