Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Najljepši posjeti vrtiću

Autor:

18.12.2008. 23:00
Najljepši posjeti vrtiću

Foto: Alenka FESTINI



Uživao sam u žaru kojim su djaca i tete u vrtiću dočekali dalekog gosta, u prostoru vrtića koji smo u nekoliko proteklih godina višekratno obnavljali. Grad Pag prepoznaje taj žar, trud i važnost posla koji se ovdje obavlja, kazao je Bukša
Djed Božićnjak s punom vrećom darova posjetio je polaznike Dječjeg vrtića “Paški mališani”. Tom prigodom djeca i njihove tete priredili su prigodni program uz recitacije, pjesmu i ples, a sve u znaku nadolazećih blagdana. Posjetu Djeda Božićnjaka vrtiću nazočili su paški gradonačelnik Andreja Bukša, tajnica Grada Đurđa Dobrović, članovi Upravnog vijeća, koji su za mališane donijeli punu košaru slatkiša.
– Izuzetno nam je drago, a posebno našim mališanima, što je sredstva za kupnju lijepih darova osigurao Grad Pag. Inače, zadovoljni smo na koji način Grad prati dječji vrtić. Uz prigodne darove djeci ove godine Grad je uložio znatna sredstva za obnovu zgrade vrtića. Uložili smo ih u kupnju novih ulaznih vrata, obnovu didaktičkog materijala, klimatizirali smo sobu i dnevni boravak gdje djeca najčešće borave, rekla je Dušanka Grubišić, ravnateljica paškog dječjeg vrtića.
Ona je istaknula da je u gradskom proračunu za iduću godinu osigurano oko 200.000 kuna za izradu projektne dokumentacije za nadogradnju prostora za dvije jaslične skupine.
– Stoga očekujemo da će u sljedećoj godini naši najmlađi polaznici useliti u nove prostore, istaknula je Grubišić.
– Gradonačelnik Bukša je rekao da posjeti dječjem vrtiću spadaju među najljepši dio posla koji mora tijekom godine obavljati.
– Uživao sam u žaru kojim su djaca i tete u vrtiću dočekali dalekog gosta, u prostoru vrtića koji smo u nekoliko proteklih godina višekratno obnavljali. Grad Pag prepoznaje taj žar, trud i važnost posla koji se ovdje obavlja pa konstantnim ulaganjima želi osigurati uvjete i stvoriti mjesto za ugodan i programski sadržajan boravak najmlađih građana našeg grada, kazao je Bukša.