Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Navijam da u Big Brotheru pobijedi žena

Autor: Krešimir Bukvić

18.12.2008. 23:00
Navijam da u Big Brotheru pobijedi žena

Foto: Filip BRALA



Nakon nekoliko vrućih mjeseci u Tajlandu, večeras završava ovosezonsko izdanje Big Brothera. Posljednje nominacije su odrađene, sada je na redu publika. Njihovi će glasovi presuditi tko će biti najnoviji pobjednik hrvatske inačice jednog od najpoznatijih reality showa na svijetu – Big Brothera. Hoće li to biti 26-godišnji student kineziologije i osobni trener Marko, 32-godišnji menadžer Krešimir, 21-godišnja studentica ekonomije Ornela ili 26-godišnji turistički vodič Saša saznat ćemo večeras. Osobne favorite vjerojatno imaju svi ljubitelji ove RTL-ove emisije, no malo je tko imao priliku upoznati finaliste licem u lice. To je napravila Martine Manojlović, zadarska sudionica Big Brothera. S Tajlanda je otišla nakon nekoliko tjedana zbog obiteljskih obaveza, no boravak u Big Brother kući bio je dovoljan da dobro upozna sve natjecatelje. Martine danas nema vremena pratiti svaku emisiju, no nominacije ne propušta.
– Big Brother gledam kad stignem. Tu su djeca, škola, obaveze u mom kafiću Štriga i kući, no ako ne češće, petak je obavezno rezerviran za emisiju. Nominacije gledam s istom pozornošću kao i oni u kući, s istom zebnjom kao da sam i ja tamo. Sve sam to proživjela pa su moji osjećaji snažni. Znam dobro što im se tada dešava u glavi i da im nije lako, priča Martine. Gledala je ona naravno i ove posljednje nominacije i nije se nimalo iznenadila kada su ostali Marko, Krešimir, Ornela i Saša.
– I mislila sam da će to biti Ornela, Marko, Saša i Krešimir. Marko je do sada imao sedam nominacija i svaki put se izvukao. Ornela je mlada i spretna, svi je vole, ima nešto što osvaja, od samog početka sam znala da će ostati do kraja. Mislim da će biti teško izabrati pobjednika među njima, mišljenja je Martine. Pobjednika stoga ne bi prognozirala, kako nam kaže, no svog favorita nam je ipak odala.
– Voljela bih kada bi ovaj put pobjedila žena. Mislim da je već vrijeme da pobjedi jedna pripadnica nježnijeg spola. Doduše, jako mi je drag i Krešo, pa mi se teško odlučiti između njih dvoje, no ipak mislim da je vrijeme za jednu pobjednicu, a ne pobjednika, odlučna je Martine.
Kada smo ju upitali misli li da je na Ornelinom mjestu mogla biti i ona, spremno nam je odgovorila “da”.
No, stvari su se ipak malo drugačije razvijale pa je ova atraktivna haićanka rodom, a udajom Zadranka većinu Big Brothera odgledala na malim ekranima. No, nije joj žao, svojedobno je izjavila kako joj je obitelj na prvom mjestu i kako bih ponovo napravila isto. Ipak, bez obzira na kratak boravak u Tajlandu, uspomena je mnogo.
– Boravak tamo mi je ostao u najljepšem sjećanju. Prije ulaska u kuću imala sam tjedan dana priprema, na raspolaganju vilu s bazenom, dodaje Martine. No, prava je avantura slijedila ipak ulaskom u studio i susretom sa stanarima. Neke je stanare čula i po izlasku, Luciju i Tomu, a uskoro bi se trebala vidjeti i sa Elizabetom. Kaže da su joj svi ostali u izvanrednom sjećanju, da se nitko nije s vremenom mijenjao, što joj je bilo drago, a pogotovo ovih četvero što su ostali.