Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Predblagdansko druženje u pizzeriji Šime

Autor: Jelena Miloš

18.12.2008. 23:00
Predblagdansko druženje u pizzeriji Šime

Foto: Sebastian GOVORČIN



Djeca već danima željno iščekuju odlazak u pizzeriju i moram napomenuti da svake godine s nestrpljenjem očekuju blagdansko druženje u pizzeriji “Šime”. Oni uživaju u druženju i blagdanskom ozračju, kazala je ravnateljica Penjalov
U ovom predblagdanskom razdoblju i vremenu darivanja među ljudima, vlasnik pizzerije “Šime” na Boriku Šime Mičić tradicionalno već devetu godinu zaredom pozvao je djecu iz Dječjeg vrtića s poteškoćama u razvoju “Latica” i djecu OŠ Voštarnica u svoj restoran, organizirajući dvosatno druženje djece, roditelja i djelatnika ustanova. Počastio ih je s više od stotinu pizza, ali i rezveselio posjetom Djeda Božićnjaka koji je razdraganoj i sretnoj djeci uručio 150 prigodnih darova.
Smijeh, “šušur” i zadovoljstvo na licima onih najmlađih najbolje su opisali blagdansko ozračje i ugodnu atmosferu u pizzeriji “Šime”.
Vlasnik ugostiteljskog objekta Šime Mičić kaže da će humanu božićnu akciju dugu devet godina nastaviti i ubuduće. Također je istaknuo da je i u Njemačkoj organizirao akcije ovakvog tipa, napominjući da bi sve učinio za dobrobit i sreću djece.
Ravnateljica Dječjeg vrtića za djecu s poteškoćama u razvoju “Latica” Vesna Penjalov, ujedno i organizatorica humane akcije, najavila je i daljnju suradnju s gospodinom Mičićem, napominjući da je on najzašlužniji što su se i drugi ugostitelji, potaknuti tim humanim primjerom, odlučili na organiziranje akcija humanitarnog karaktera.
– Djeca već danima željno iščekuju odlazak u pizzeriju i moram napomenuti da svake godine s nestrpljenjem očekuju blagdansko druženje u pizzeriji “Šime”. Oni uživaju u druženju i blagdanskom ozračju koje im je ovdje omogućeno, komentirala je ravnateljica Penjalov, napominjući da će djecu ipak najviše razveseliti Djed Božićnjak, čiji je posjet također organizirao Mičić uz prigodne darove.