Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zabava, rekreacija i degustacija

Autor: Velimir Brkić

18.12.2008. 23:00
Zabava, rekreacija i degustacija

Foto: Sebastian GOVORČIN



U mjesecu darivanja i veselja Grad Nin poziva sve žitelje s gradskog područja na zajedničko druženje pod nazivom “Ususret Božiću”, koje će se održati u nedjelju 21. prosinca s početkom u 16.30 sati na Višeslavovu trgu. Program se sastoji od nastupa KUD-a Kuntrada iz Zatona s glazbeno-scenskim prikazom “Rođenje Isusa”, pjevanju prigodnih pjesama katedralnog zbora “Sv. Marcela” i muške klape “Condura Croatica” iz Nina te živu svirku zadarske grupe “Trio fešta”. Organizirano je natjecanje za najbolju fritulu Grada Nina s bogatim nagradama za prva tri mjesta, a svi nazočni moći će besplatno degustirati bakalar “na bilo”, kroštule i topli čaj.
U iduću subotu 27. prosinca u dvorani nove OŠ Petar Zoranić s početkom u 15 sati održat će se “Novogodišnji turnir REZIMENJAKA na male branke”. Ekipa treba imati najviše 4 igrača-prezimenjaka, a igra se sustavom “3 na 3”. Pravo igranja imaju samo igrači, odnosno prezimenjaci s područja Grada Nina. Prijave se vrše radnim danom u gradskoj upravi Grada Nina, na broj tel. 265-252 ili na dan turnira od 14 do 14:30 sati u dvorani, a kotizacija iznosi 50 kuna po ekipi.
Također kao i prošle godine za vrijeme zimskih praznika za učenike i učenice osnovne i srednje škole provest će se program “Sportski blagdani”. Sportske aktivnosti provodit će se radnim danima od 11 do 13 sati, a prvo okupljanje i dogovor bit će u 23. prosinca u 11 sati u dvorani
OŠ Petar Zoranić. Ovim programom Grad Nin želi potaknuti djecu i mladež na sportske i rekreativne aktivnosti i druženje u blagdanskim danima.