Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Najmlađima uvijek biti pri ruci

Autor: Jelica Farkaš

18.12.2009. 23:00
Najmlađima uvijek biti pri ruci

Foto: Jelica FARKAŠ



I ove godine uoči Božića čelništvo Grada Biograda upriličilo je prigodno darivanje djece s poteškoćama u razvoju. Ovogodišnje okupljanje djece i njihovih roditelja održano je u prostorijama biogradske Gradske vijećnice, a darivanjem i druženjem ukazana im je pažnja koja im je uz ljubav svojih najbližih itekako potrebna.
Pozdravljajući sve nazočne, dogradonačelnik grada Biograda Marijan Stopfer kazao je kako su se i unatoč krizi za ove potrebe morala iznaći sredstva, a sva je sreće da su uz Grad i drugi uvijek pri ruci kada je riječ o darivanju najmlađih.
Nastavak druženja održao se u obližnjem restoranu Riva, koji je za sve sudionike donirao besplatnu pizzu. Za svih 16 djevojčica i dječaka, koliko ih je evidentirano s poteškoćama u razvoju, nagrade i slatkiše osigurali su Grad Biograd, gradska tvrtka Bošana, trgovina Medolina i restoran Riva u Biogradu. Tako je iz Gradskog proračuna za svakog mališana za ovaj Božić izdvojen iznos od 500 kuna, po 200 kuna izdvojila je tvrtka Bošana, te bon od sto kuna trgovina Medolina.