Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ryanair pokreće nove linije iz Zadra za Krakow, Milan Bergamo i Poznan

19.12.2018. 08:58
Ryanair pokreće nove  linije iz Zadra za  Krakow, Milan  Bergamo i Poznan


Ryanair, europski avioprijevoznik broj 1, u utoorak,  18. prosinca pokrenuo je tri nove linije iz Zadra za Krakow, Milano  Bergamo i Poznan, sve dva puta tjedno i to od 1.  travnja, kao dio zadarskog ljetnog rasporeda 2019.
Ryanairov ljetni raspored Zadar 2019 nudi 19 ruta, s preko 40 tjednih  letova.
Hrvatski potrošači i posjetitelji, ističu u ovoj kompaniji, sada mogu rezervirati svoje putovanje po još nižim cijenama i uživati u „Always Getting Better” 2018 poboljšanjima, koja uključuju: smanjena naknada za  predanu (checked-in) prtljagu, smanjenih 25eura x 20 kg za predanu prtljagu, smanjenih osam eura x 10 kg za predanu prtljagu, 10 posto popusta na Ryanair sobe i „Try Somewhere new” – platforma za putovanja  na Ryanair.com.
Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing za Europu, Ivana Hanjs, rekla je kako njihova tvrtka sa zadovoljstvom najavljuje tri nove ljetne linije od Zadra prema Krakowu, Milanu Bergamu i Poznanu i to  dva puta tjedno od travnja 2019, u sklopu njihova proširenog ljetnog rasporeda Zadar 2019.
– Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo sjedala po čitavoj europskoj mreži od samo 14,99 eura za putovanja u travnju 2019 i od samo  19,99 eura za putovanja u svibnju 2019., a koja su dostupna za rezervaciju do četvrtka u ponoć, 20. prosinca. Budući će se ova mjesta brzo rasprodati, korisnici bi se trebali ulogirati na Ryanair.com kako ne bi ostali  bez željenih karata, poručuje Hanjs.
Broj linija koje ovaj najveći europski zrakoplovni prijevoznik povezuje  Zadar  dosad je bio 16 linija u šest država, a sada će ih biti 19 u osam  država.  Treba podsjetiti kako je  Ryanair zadnjih mjeseci već najavio nove  linije iz Zračne luke Zadar za Prag te tri njemačka grada Hamburg, Koeln  i Nuernberg, Za dogodine pak imamo spoznaju o otkazu dva leta Ryanaira i to iz Bremena i Pariza.