Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

KRALJICA BOŽIĆA Biograjka anđeoskog glasa izdala božićnu pjesmu

19.12.2020. 08:58


Pjevačica Ivana Orlić iz Biograda na Moru je objavila božićnu pjesmu, obradu svevremenskog hita All I Want for Christmas Is You i vratila nas u 90-e.
– All I Want for Christmas Is You božićna je pop pjesma američke pjevačice Mariah Carey s njezinog božićnog albuma Merry Christmas. Zbog ovog vječnog božićnog hita Mariah Carey je ponijela naslov »Kraljice Božića«, kazala je simpatična Ivana Orlić.
Božićne pjesme upotpunjuju božićni ugođaj i uveseljavaju nam blagdansko razdoblje.
– Ideja za obradom ove božićne pjesme se rodila preko noći upravo zbog okolnosti u kojima smo se svi našli zbog Covida-19 da podsjeti na važnost nade, zahvalnosti, radosti, da izmami osmjeh na lice svakog čovjeka, naglasila je Orlić.
U ovoj situaciji kad je koronavirus promijenio apsolutno sve uzrokujući pritom prestanak uobičajenog svakodnevnog funkcioniranja i sveopću neizvjesnost, Ivana je svojim anđeoskim glasom sjajno, s puno energije i emocija otpjevala pjesmu i donijela božićnu čaroliju u domove ljudima, mladim i onim starijima i razgalila im dušu i srce.
– Ova vesela, božićna ljubavna pjesma budi uspomene na najljepše doba u godini koje bez obzira na novonastalu situaciju nije otkazano te govori o ljubavi kao najmoćnijoj sili na svijetu. Trudili smo se kroz audio i vizualne efekte da stvorimo atmosferu Božica te prenesemo zanimljiv spektar emocija kroz pjesmu, istaknula je Ivana, te je nastavila:
– Obradu (cover) pjesme All I want for christamas is you (Mariah radili su moje kolege i prijatelji. Piano: Leo Škaro; video produkcija: Miki Nopling; šminka: Stella Orlić; frizura: Salon Gelo; foto: Stella Orlić i Marin Kanazir, nabrojila je Ivana.
Ivana je iz Biograda na Moru, ali od svoje 18 godine živi u Splitu gdje je prati glas vrhunske zabavljačice. Protekle godine u Biogradu u povodu Dana grada svojim nastupom je oduševila domaće i furešte.
– U Biogradu sam doma, tu sam u srednjoj školi završila opću gimnaziju, a u Splitu višu ekonomsku, odsjek menadžmenta. Završila sam i osnovnu glazbenu školu, klavir, reći će Ivana.
Kraljevski grad u srcu Jadrana je još 2012. godine Ivani Orlić odao veliku počast, Grba grada Biograda kojeg je u povodu Dana grada i nebeske zaštitnice sv. Stošije dobila zajedno s Antom Brzićem, Darijom Miletićem i Majom Jajčanin za izraženu humanost, jer su osvojenu novčanu nagradu u igri HTV-a »Pjevaj moju pjesmu« donirali Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Osmijeh iz Biograda.
– Čuvajte sebe i druge i neka vam ljubav bude vodilja. Želim vam sretan Božić i Novu godinu, poželjela je Ivana Orlić.