Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Račun kluba odblokiran, stižu plaće

Autor: Roman Morović

19.01.2009. 23:00
Račun kluba odblokiran, stižu plaće

Foto: Filip BRALA



Uoči treninga u Jazinama igračima su se obratili predsjednik kluba Kristijan Magaš i direktor marketinga Davor Perišić koji su potvrdili kako je klupski račun sada odblokiran, te će igrači normalno moći primiti svoje plaće. Podsjećamo, račun KK Zadar jedno je vrijeme bio blokiran zbog spora sa bivšim trenerom Aleksandrom Petrovićem kojemu je Zadar, nakon raskida ugovora, bio dužan još nešto više od pola milijuna kuna.
– Čestitao sam igračima na velikoj pobjedi protiv Partizana i poželio da nastave pobjeđivati počevši od utakmice s Heliosom. Također sam ih obavijestio da rješavamo probleme koje smo imali s isplatama plaća zbog blokade računa uzrokovane raskidom ugovora s bivšim trenerom Petrovićem. Njemu smo isplatili one tri-četiri plaće koje smo mu bili dužni, a za ostatak ćemo se još dogovoriti. Najvažnije je da je račun kluba sada odblokiran i možemo normalno krenuti s isplatama plaća igračima – kazao je Magaš.
Što se tiče ulaznica za utakmicu Zadar – Hemofarm koja se u subotu u 19 sati igra u Jazinama iz kluba još uvijek nije stigla nikakva službena obavijest, a predsjednik Magaš kratko je kazao.
– Imamo oko 2000 preptlatnika i za njih će biti osiguran ulaz u dvoranu. Kada tome pridodamo sponzore i dio Tornada vjerojatno nećemo moći pustiti dodatne ulaznice u prodaju, no o svim detaljima ćemo vas pravovremeno informirati.