Sjajni prsten škola

Slika korisnika admin
lidrano
Vedran SITNICA
Natjecanju su pristupili učenici i mentori 17 općinskih škola Zadarske županije

Ovogodišnji LIDRANO prsten škola održan je jučer u ninskoj Osnovnoj školi "Petar Zoranić". Radove učenika i škola ocjenjivalo je stručno povjerenstvo u kojemu su bila po tri člana za literarne, pojedinačne i skupne dramske i novinarske radove.

Ravnatelj Osnovne škole "Petar Zoranić" Tonči Vuković spomenuo je kako su natjecanju pristupili učenici i mentori 17 općinskih škola Zadarske županije, dodajući kako se danas održava LIDRANO za škole iz Zadra i otočne škole.

- Stručno povjerenstvo je danas imalo mnogo posla jer su ocjenjivali 36 literarnih, 36 dramskih od čega 24 pojedinačna i 12 samostalnih radova te 11 samostalnih novinarskih radova i 2 školska lista, rekao je ravnatelj Vuković.

Učenici koji prođu dalje idu na županijsko natjecanje. Razgovarali smo s mentorima i učenicima škola natjecatelja koji su bili zadovoljni domaćinstvom Osnovne škole "Petar Zoranić", svi oni se nadaju prolasku u daljnji krug natjecanja, no, kako su nam rekli, bez obzira na ishod neki se već osjećaju kao pobjednici.

 BJEŽI KIŠO S PROZORA

Škola u Ninu otvorena je 1. prosinca, a već su se pojavili problemi.

- Sama zgrada ne prokišnjava, no voda nam ulazi kroz prozore. Trudimo se sve ove probleme rješavati u hodu, rekao je ravnatelj Vuković, dodajući kako su ipak zadovoljni s obzirom da u staroj školi nisu imali dobre uvjete za nastavu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno