Opelovih 24 sata popusta

Slika korisnika admin
insignia4
Ako ste čekali do sada, došlo je vrijeme za opel

U petak 21. siječnja u 12 sati do subote 22. siječnja do 12 sati u Autocentru Mitrović održat će se legendarna «Opelova 24 sata» - praznik popusta u akciji tijekom koje će u 24 sata svi Opelovi kupci imati priliku kupiti auto uz znatne uštede. Iz centra naglašavaju da su se na uštedu iz snova za svoje klijente odlučili i ove godine zbog osvojenog 1. mjesta po broju prodanih vozila u 2010. u Hrvatskoj.

- Opel je tradicionalno među najprodavanijim automobilskim markama u Hrvatskoj već sedmu godinu zaredom. Titulu najprodavanijeg automobila od 2005. do 2010. godine redovito osvaja Opel Astra, ističu iz Opela.

Svaki kupac koji sklopi ugovor o kupnji vozila u navedenom terminu može uštedjeti od 17.000 kn do 77.000 kn, ovisno o modelu za koji se odluči. Uštede se odnose na sve opelove modele i vrijede za odmah dostupna vozila, kao i za vozila naručena prema želji kupaca.

Autocentar Mitrović poziva sve one koji nisu imali prilike kupiti novi opel prošle godine i sve one koji su u potrazi za kupnjom novog "limenog ljubimca", da to učine 21. siječnja 2010. i to na nikad povoljniji način.

- Hvala svim kupcima opela na ukazanom povjerenju jer upravo njima dugujemo čvrstu poziciju najprodavanije automobilske marke u Hrvatskoj, poručuju iz Autocentra Mitrović.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno