Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Pijan u stanu zatukao ženu pa je bacio uz kontejner

19.01.2012. 23:00
Pijan u stanu zatukao ženu pa je bacio uz kontejner


Neslužbeno se saznaje da je riječ o Mini Hodić (46) i nekoliko godina starijem Fejzi Hodiću koji je na ispitivanju u policiji. U vrijeme zločina u stanu je bio 13-godišnji posinak ubijene, dječak s posebnim potrebama


Dugogodišnji obiteljski nasilnik jučer ujutro mučki je ubio svoju suprugu u stanu i bacio je na ulicu. Bacio ju je uz kante za smeće u Alfirevićevoj na zagrebačkoj Volovčici.
Stravičan zločin dogodio se nakon što je cijelu noć u teško pijanom stanju tukao i maltretirao ženu, dok je 13-godišnji posinak ubijene, ujedno i dječak s posebnim potrebama, bio u stanu. Urlici i zapomaganja, koji su posljednjih godina dopirali iz stana u bloku na kućnom broju 10 s više ulaza, čuli su se i u noći na četvrtak.
Dječak vidio njenu smrt?
Policija je mrtvo tijelo s vidljivim ozljedama pronašla na ulici oko 9 sati i ubrzo započela s očevidom. Identitete žrtve i ubojice policija zasad ne potvrđuje, ali ni demantira, a službeno se ne objavljuju ni detalji vezani za zločin. Neslužbeno, riječ je o 46-godišnjoj Mini Hodić i nasilniku Fejzi Hodiću, nekoliko godina starijem muškarcu koji je uhićen i nalazi se na ispitivanju u policiji. Dječak je prebačen na sigurno.
Istražitelji su jučer pretraživali mjesto gdje je pronađena ubijena. Pretraživao se kontejner za smeće, najvjerojatnije zbog predmeta što se mogu dovesti u vezu sa smrtnim premlaćivanje žene. Prema iskazima susjeda, riječ je o romskoj obitelji, a žena bi vjerojatno odavna otišla od muža da nema dječaka. O mališanu, voljenom posinku, jedino se i požrtvovno brinula pomajka, trpeći batine agresivnog supruga.
Živjeli su u stanu koji im je dodijelio Grad Zagreb temeljem loših socijalnih prilika, u blizini Pučke kuhinje. Nasilnik je skupljao staro željezo, ali bi najveći dio prihoda zapio. Susjedstvo je u šoku i ne krije ogorčenje jer se unatoč silnim pozivima i intervencijama policije dogodilo ono najgore. Govori se čak da je mališan vidio pred svojim očima umiranje pomajke.
Policija često dolazila
– Taj čovjek je bio gad i ništarija! Živo zlo! Obični ljudi su ga se bojali. Policija ga je trebala odavna strpati u zatvor. Evo, sad se dogodila tragedija. Ubio je ženu, a sinčića ostavio bez pomajke. Nebrojeno puta susjedi su zvali policiju i oni su dolazili. Ništa nije pomoglo. Zašto? Pitajte njih! Gdje su sad socijalne službe? – ogorčen je bio jedan susjed.
Ubijena žena često je od muža bježala k sestri. Nekoliko tjedana provela je kod nje nakon čega se vratila u stan. Dvije sestre susrele su se prije tri dana posljednji put. Jedini motiv da bude s mužem bio je dječak koji je trebao ljubav i posebnu skrb, sve ono što mu otac nije htio pružiti.