Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Gradonačelnik primio sudionike košarkaškog turnira

Autor: Katarina Belić

19.02.2009. 23:00
Gradonačelnik primio sudionike košarkaškog turnira

Foto: Vedran SITNICA



Gradonačelnik Zadra Živko Kolega i njegov zamjenik Dražen Grgurović primili su izaslanike košarkaških klubova Zagreba, Zadra, Splita i Cibone u povodu odigravanja završnog turnira u košarci za Kup Krešimira Ćosića.
– Pozdravljam četri najbolje košarkaške momčadi kao i njihove predstavnike i želim im ugodan boravak u Zadru.Također želim reći i naglasiti kako mi je veliko zadovoljstvo da se završnica Kupa Krešimira Ćosića igra upravo tu u Zadru našoj istoimenoj dvorani. Naime, nakon brojnih koncerata, turnira u malom nogometu, Davis kupa i Svjetskog rukometnog prvenstva, došao je napokon red i na košarku te je za sve nas, s obzirom da smo mi ipak grad košarke, ovo jedan veliki sportski događaj. Stoga vam svima želim dobrodošlicu u naš grad i dobru igru i uspjeh, no naravno mi ćemo svi navijati za Zadar, kazao je Živko Kolega, gradonačelnik Zadra, nakon čega se kratko svima prisutnima obratio i dopredsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Božidar Longin.
– Zahvaljujem na riječima dobrodošlice. Zadar je uvijek izazov kako zbog dobrog ambijenta i publike po kojoj je poseban tako i zbog dobre košarkaške momčadi. I sama košarka kao sport se vraća na velika vrata a to pokazuju publika i pune dvorane, stoga ovom prigodom želim svima poželjeti uspjeh i sreću i neka najbolja momčad pobijedi, kazao je Longin, nakon čega su svi prisutni predstavnici klubova međusobno izmijenili prigodne darove, čestitke, te si poželjeli dobar rezultat i uspjeh.