Agencija za elektroničke medije ponovno odbila produžiti koncesiju Gradskoj televiziji!

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Vedran SITNICA

Agencija za elektroničke medije RH ponovno nije produžila koncesiju Gradskoj televiziji Zadar. U službenoj odluci sa sjednice održane u petak, tek se spominje da je Vijeće otvorilo ponudu pristiglu na Javni natječaj broj 01/12 za davanje koncesije za obavljanje djelatnosti pružanja medijske usluge televizije na području digitalne regije d71 - gradovi Zadar i Nin te općine Poličnik, Zemunik Donji, Bibinje, Sukošan, Preko i utvrdilo da je ponudu dostavilo trgovačko društvo Gradska televizija d.o.o. Zadar.

Po riječima direktorice GTV-a Ljiljane Lokas očekuje se da bi, možda već ovog tjedna, ali svakako prije roka od 20 dana, Vijeće konačno moglo dopustiti nastavak rada prvoj zadarskoj privatnoj TV-postaji. Bila bi to izvrsna vijest za 16 uposlenih koji su u međuvremenu, od kad je GTV prije mjesec dana prestala s emitiranjem, na prisilnom godišnjem odmoru. Ljiljana Lokas kaže da je dokumentacija ovog puta kompletirana te ne vidi razloga da se Gradskoj TV ne produlji koncesija, tim više što su sve obveze prema državi podmirene, tvrtka nije u dugovima, osim nešto sitno za najamninu Gradu Zadru i prema zaposlenicima što će se rješavati ovih dana. Nakon stabilizacije i ponovnog početka emitiranja, Gradska televizija vjerojatno će ići u prodaju. Svakako, kaže Ljiljana Lokas, Gradska televizija neće biti prodana Pink TV-u i njenom vlasniku Željku Mitroviću. Podsjetimo, GTV bi u travnju ove godine trebala proslaviti 20 godina emitiranja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno