U zakup se daju poslovni prostori, površine i prodajna mjesta

Slika korisnika anamarijabilan
Objavljen javni poziv Tržnice Zadar d.o.o.
Uz Gradsku tržnicu, Veletržnicu, tržnice na Relji i Bilom brigu oglas se odnosi i na novu tržnicu na Meladi koja bi se po okončanju natječaja, u ožujku, trebala i službeno otvoriti
arhiva Zadarski list
Ponude se predaju zaključno do 28. veljače 2019. godine do 12 sati

Tržnica Zadar d.o.o. na službenoj internetskoj stranici objavila je javni poziv za davanje u zakup svih slobodnih poslovnih prostora, površina i prodajnih mjesta u nadležnosti te tvrtke koji potpisuje  direktor Tomislav Letinić. Uz Gradsku tržnicu, Veletržnicu, tržnice na  Relji i Bilom brigu oglas se odnosi i na novu tržnicu na Meladi koja bi  se po okončanju natječaja, u ožujku, trebala i službeno otvoriti. Na toj  lokaciji u zakup se do kraja ove godine nudi osam štandova po početnoj mjesečnoj cijeni od 875 kuna s PDV-om te dvije kućice površine od  pet metara četvornih namijenjene prodaji suhomesnatih i mliječnih  proizvoda s početnom mjesečnom cijenom od 1.500 kuna.

 Na rok od pet godina u ponudi su i tri površine od po 15 metara četvornih za kioske (pekarnica, mesnica, ribarnica) za koje je potrebno izdvojiti minimalno 2.812,50 kuna mjesečno. Po istoj cijeni nudi se lokacija za kiosk iste površine na Bilom brigu za proodaju prehrambenih  proizvoda, a prednost se daje pekarnici. Na Poluotoku se u zakup na  dvije godine nudi jedan prostor za kiosk za tekstil površine od šest metara četvornih po početnoj mjesečnoj cijeni od 1.530,00 kuna s PDV- om, drugi po početnoj mjesečnoj cijeni od 825,00 kuna s PDV-om i  treći za iznos od 1.237,50 kuna. Zakupiti se može i devet prostora za  postavljanje štandova za prodaju tekstila po početnoj mjesečnoj cijeni  od 900 kuna za 5m2. 

Na Veletržnici je oglašen prostor površine od 80 metara četvornih za  postavljanje hladnjača koji se daje u zakup na pet godina po početnoj  mjesečnoj cijeni od 3.750,00 juna s PDV-om, a uz rezervaciju se daje i  prodajno mjesto u prvom redu oslobođeno od plaćanja za vrijeme trajanja ugovora o zakupu. Tržnica je oglasila i štand rezervacije za voće i  povrće te med na rok do kraja ove godine. Na Relji se nudi šest lokacija  po početnoj mjesečnoj cijeni od 378,20 kuna, a po istoj cijeni nudi se i  27 lokacija na Poluotoku od kojih su dvije ispred ribarnice. 

U zakup za istu namjenu nude se i dvije lokacije na Poluotoku po  početnoj mjesečnoj cijeni od 976,00 kuna, 15 na Bilom brigu po najmanje 400 kuna, tri na Voštarnici po najmanje 300 kuna i jedna na Relji po  početnoj mjesečnoj cijeni od 854 kune s uključenim PDV-om.

Iznajmljuje se i poslovni prostor na 1. katu u zgradi na Poluotoku površine od 57 m2 na pet godina po cijeni od 2.109,00 kuna s PDV-om te  skladište površine od 19 m2 po cijeni od 500 kuna (Bedem). 

Ponude je potrebno dostaviti na adresu: Tržnica Zadar d.o.o., Pod bedemom 1/a, 23000 Zadar, s naznakom „za Javni poziv“ – ne otvarti zaključno do 28. veljače 2019. godine do 12 sati. Izabrani ponuditelji dužni su pristupiti sklapanju Ugovora o zakupu  najkasnije do 8. ožujka 2019. godine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno