Erol Gaši kandidat za šefa SDP-a

Slika korisnika valentinam
SJEDNICA GO-a
Nezadovoljan sam stanjem u Županijskoj organizaciji te sam smatrao svojom odgovornošću pred kolegama u stranci najaviti protukandidaturu Renati Sabljar-Dračevac koja je najavila kako želi svoju već treći mandat, kaže Gaši
Vedran SITNICA
Erol Gaši, SDP

Nakon Dejana Hartmana iz Gradskog odbora SDP-a, aktualna predsjednica Županijske organizacije, Renata Sabljar-Dračevac, dobila je još jednog protukandidata.

Naime, jedan od najpoznatijih gradskih vijećnika, Erol Gaši, na sjednici Gradske organizacije obznanio je svoju kandidaturu i dobio veliku podršku kolega za unutarstranačke izbore koji bi se trebali održati za oko  mjesec i pol dana. 

Obrazlažući svoju kandidaturu, Gaši je rekao da bi u slučaju pobjede - ostao samo jedan mandat na  čelu Županijske organizacije.

- Istina je da sam na sjednici Gradske organizacije obznanio svoju  odluku, s obzirom da već neko vrijeme razmišljam o kandidaturi. Na to  sam se odlučio jer sam  nezadovoljan stanjem u Županijskoj organizaciji  te sam smatrao svojom odgovornošću pred kolegama u stranci najaviti  protukandidaturu Renati Sabljar-Dračevac koja je najavila svoju već  treću kandidiratu. U slučaju pobjede, županijski SDP vodio bih isključivo jedan mandat, budući da bi mi trebalo puno energije uložiti u  konsolidaciju Županijske organizacije, nakon čega bih vjerojatno bio  prazan te se ne bih više kandidirao za drugi ili treći mandat, govori Gaši  pojašnjavajući koji mu glavni razlozi ulaska u utrku za šefa županijskog  SDP-a.

- Ukoliko bih dobio izbore. moj je jedini cilj članstvo konačno ujediniti, jer u ovom trenutku u unutarstranačke izbore ulazimo sa činjenicom  da na proteklim izborima nismo imali listu u čak 20 lokalnih jedinica. Situacija u Županijskoj organizaciji nije dobra, članstvo je razjedinjeno i  najvažniji mi je cilj okupiti ljude, jer samo jedinstveni možemo biti jaka  stranka. Pritom želim  napomenuti kako ću ruku suradnje pružiti svima  onima koji žele dobro našoj stranci. U slučaju pobjede, dakle, tako konsolidiranu stranku predao ih nekome tko će je preuzeti u puno boljem  stanju od ovog u kakvom bih je ja preuzeo, poručuje Gaši.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)