Nagrade Županije za životno djelo dr. Mikecinu i posthumno Tomislavu Ivčiću

Slika korisnika valentinam
Odlukom županijskog Odbora za javna priznanja
Iako je prijedlog za Ivčića od strane Kluba zadarskih studenata u Zagrebu poslan izvan roka, članovi Odbora složili su se da ovo veliko priznanje posthumno dodjele hrvatskoj pjevačkoj legendi
Tomislav Ivčić

Odbor za dodjelu javnih priznanja Zadarske župaanije održao je sjednicu na kojoj su izabrani ovogodišnji laureati županijskih  nagrada. Onu najvažniju, nagradu za životno djelo, ove će godine dobiti  poznati zadarski pedijatar dr. Martin Mikecin, te posthumno pjevač Tomislav Ivčić.

Iako je prijedlog za Ivčića od strane Kluba zadarskih studenata u Zagrebu poslan izvan roka, članovi Odbora složili su se da ovo veliko priznanje posthumno dodjele hrvatskoj pjevačkoj legendi.

Od čak 22 prijedloga za godišnje nagrade, župan Božidar Longin  uručit će ih desetorici pojedinaca, klubova ili zajednica, a njihova imena  navodimo redom prema glasovanju Odbora i s obrazloženjem nagrade:  Dragan Troskot za naročit pothvat u području zaštite i spašavanja i humanog rada, Malonogometni klub Futsall "Super Chicks" za područje  sporta, Zavičajni klub "Janko Mitrović" za područje kulture, Zrakoplovna  baza Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane za područje  zaštite i spašavanja i humanitarnog rada, Matea Čerina za područje  sporta, Radoslav Bobanović za područje gospodarstva i zaštite okoliša,  Željko Baradić za isto područje, Vatrogasna zajednica Zadarske županije  za područje zaštite i spašavanja, Luka Modrić za područje sporta i Borut  Gatara za područje sporta, tjelesne kulture i turizma.

Nagrade će biti dodijeljene na svečanoj sjednici Dana županije 20.  travnja kada će se obilježiti 25 godina od utemeljenja Županije.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (1 glasova)