Jadranka Brkljača osvojila srebrnu medalju

Slika korisnika mkvanja
Održano 8. prvenstvo Hrvatske u pikadu za gluhe
Jadranka Brkljača s osvojenom medaljom

U Varaždinu je, u subotu,  16. ožujka 2019, u organizaciji Hrvatskog sportskog saveza gluhih i Varaždinskog športskog saveza gluhih  uz potporu TD-a za pikado, održano 8. Prvenstvo Hrvatske u pikadu za  gluhe.

Na natjecanju je nastupilo 24 ekipa, odnosno ukupno 115 natjecatelja,  i to iz Varaždina, Bjelovara, Siska, Nove Gradiške, Belišća, Zadra, Pule,  Karlovca, Slavonskog Broda, Splita, Osijeka i Zagreba, a ove godine, po  prvi put, uz kategorije seniore i seniorke (od 18 do 55 godina), u natjecateljski dio uvrstile i kategorije mlađi uzrast (do 18 godina) i veterani (od  55 godina).

Natjecanje se održalo u disciplini “High score” u 3 kola po 7 krugova,  kako u pojedinačnom, tako i u ekipnom dijelu natjecanja.

Sudjelovale su dvije ekipe gluhih iz Zadra, ali su u jakoj konkurenciji  ostali bez medalja. Ekipa ZADAR 2 u ekipnom natjecanju osvojila 5  mjesto, a  ekipa ZADAR 1 je osvojila 18 mjesto.

Ali ističemo uspjeh u pojedinačnom natjecanju za veteranke, drugo  mjesto, srebrena medalja, naše članice Jadranke Brkljača.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno