U HNS-u nitko nikad nije vidio fantomsku članicu

Slika korisnika mkvanja
Zadarska organizacija ne može riješiti misterij upisa Nelle Slavice
Gospođa Nella Slavica bila je na popisu članstva Gradske organizacije i do danas nismo razriješili misterij njenog upisa. Ne znamo kako se učlanila u našu stranku jer je nikad nitko nije vidio. Ja osobno niti znam kako izgleda, niti sam je ikad čuo, niti imao apsolutno ikakvog kontakta s njom, kaže Stojanov
PIXSELL
Na javnom natječaju za ravnateljicu potukla favoriziranu Josipu Rimac - Nella Slavica

Iako nova ravnateljica NP Krka, Nella Slavica, u medijima  poriče kako je istodobno bila članica HDZ-a i HNS-a, predsjednik  Županijskog odbora HNS-a, Milan Stojanov, jučer nam je potvrdio kako  je Slavica ipak bila njihova članica.

Naime, istražujući političku povijest nove ravnateljice Nacionalnog  parka, otkriveno je kako je Slavica  u HDZ-a bila od 2007. godine, a u   HNS-u do prije mjesec dana. U redovima narodnjaka bila je za vrijeme  rada u zadarskom Jedriličarskom klubu "Uskok", nakon čega je otišla  na dužnost ravnateljice Studentskog centra u Šibenik.

Večernji list čak navodi kako je u HNS-u bila čak do 15. veljače ove  godine  te da se  iz stranke ispisala sedam dana nakon izbora za ravnateljice NP Krka.

Slavica istodobno poriče da je bila članica HNS-a, no Milan Stojanov  kaže nam kako je pregledao popis članova i njezino ime doista pronašao među lokalnim članstvom.

- Gospođa Nella Slavica bila je na popisu članstva Gradske organizacije i do danas nismo razriješili misterij njenog upisa. Ne znamo kako  se  učlanila u našu stranku jer je nikad nitko nije vidio. Ja osobno niti  znam kako izgleda, niti sam je ikad čuo, niti imao apsolutno ikakvog  kontakta s njom, a tako ni moji kolege i zato nam nije jasno kako se   uopće našla na ovom popisu. Član sam HNS-a od 2000. godine, pa bih  je sigurno vidio na nekoj sjednici ili skupu, ili makar čuo za nju,  međutim, u radu naše gradske podružnice apsolutno nije sudjelovala,  to najodlučnije tvrdim. Zato nam je i danas tajna kako se  uopće našla  na popisu članova stranke, kaže Stojanov.

Provjerio je njezinu adresu u popisu, a podatak o ulici otkriva da nije  mogla biti riječ o grešci, s obzirom da je kraj imena Nelle Slavice navedena zadarska adresa.

- Dok nije postala ravnateljica Nacionalnog parka Krka nismo niti  znali da je bila članica naše stranke. Koliko god preispitujem kako je  mogla postati naša članica, sve mi je nejasnije jer se svaki član i članica  pri upisu u stranku osobno moraju potpisati. Doista, nitko ne zna o  čemu je riječ, poručuje Stojanov.

Isto nam je kazala i bivša predsjednica županijskog HNS-a, Vesna Sabolić, koja je također iznenađena podatkom da je Nella Slavica bila članica njihove stranke.

- Nema šanse da je bila u zadarskoj podružnici, sve sam članove i  članice osobno poznavala i s njima kontaktirala, kaže Sabolić. 

Sama Nella Slavica, pak, ne želi pomoći u rješavanju ove enigmu tvrdeći kako je riječ o pogrešci. No, u Županijskom odboru HNS-a u Zadru našli su precizne podatke o njenom članstvu, te je očito riječ ipak o  nečem drugom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno