Zadranki kuću išarali slovima "U" i svastikama

Slika korisnika mkvanja
Policija napravila zapisnik i otišla
Pretpostavljam kako su ovo napravili neki tinejdžeri. Jasno mi je kako su te stvari naučili jer se s tim susreću kod kuće, kazala je ova Zadranka koja se ovdje doselila iz inozemstva
Facebook
Nakon Splita i u Zadru je eskaliralo ispisivanje fašističkih poruka

Uznemirena građanka koja je htjela ostati anonimna (podaci poznati redakciji), javila nam je jučer kako joj je netko išarao vrata i zidove kuće ustaškim simbolima, odnosno svastikama i slovima 'U'.

 - Netko nam je pošarao vrata i zidove kuće te smo zbog toga pozvali  policiju. Policajci su došli vidjeti što se dogodilo, napravili su zapisnik i  otišli. Šteta je mala tako da ne mogu ništa više učiniti, rekla nam je gospođa. Dodala je kako se nije uplašila već se uzrujala jer ne voli nacionalizam ni mržnju prema drugim nacijama. 

 - U Zadru živim više od deset godina i primijetila sam kako su se ljudi  jako promijenili. Više su nervozni, zli, nitko se više ne smije. Jasno mi je  to zbog situacije koja je ovdje te nitko nema razloga biti veseo, ali ovo je  strašno. I sama imam djecu te ih učim kako se ponašati prema ljudima i  prema stvarima, rekla je gospođa koja je inače u Zadar doselila iz inozemstva. Dodala je kako pretpostavlja da su ovo napravili neki tinejdžeri  te joj je jasno kako su te stvari naučili jer se s tim susreću kod kuće.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno